×
Menü

Skateboard Parts and Accessories

Gördeszka alkatrészek - mindent a deszkádért

Ebben a kategóriában olyan gördeszka alkatrészeket és kiegészítőket találhatsz, mint például gördeszka kerekek, griptape, felfüggesztések és csapágyakat. Ezeket az alkatrészeket kedved szerint válogathatod össze, hogy a végén összeszereld a saját, egyedi gördeszkád.

Az alkatrészek mellett olyan kiegészítőket is találhatsz, mint például a deszkád összeszereléséhez és karbantartásához szükséges szerszámkészlet, ami garantáltan biztosítja, hogy minden szorosan a helyén legyen. Egy megfelelő szerszámkészlet segítségével egyszerűvé válik a kerekek vagy bármely más alkatrész cseréje akár ott, helyben a skateparkban. Továbbá,kínálatunkban olyan hasznos kiegészítőket is találhatsz, mint a gördeszka wax, amivel simává teheted a különböző felületeket a grind, azaz csúszás előtt.

Gördeszka kiegészítők, hogy felturbózd a deszkád

Ha szeretnéd, akár egy teljes deszkát is felépíthetsz alkatrészenként, ugyanis ebben a kategóriában minden alkatrész megtalálható egy csúcs minőségű deszka összeszereléséhez. Ha ez a terved, akkor érdemes a deszkalap kiválasztásával kezdeni a kalandot.

A különféle gördeszka alkatrészek zöme ma már kompatibilis egymással, de ha bármilyen kétséged támad egyes alkatrészek kompatibilitását illetően, bátran hívj fel bennünket.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek