×
Menü

Sí Védőfelszerelés

Ezért válassz minőségi sí védőfelszerelést

A megfelelő sí védőfelszerelés kiválasztása önmagában egész nagy kihívást jelent sokak számára. De aggodalomra semmi ok, mi segítünk eligazodni és ha kell, tetőtől talpig felszerelünk! A sí- vagy snowboard védőfelszerelés viselése nemcsak a tényleges fizikai biztonságról szól, hanem mentális biztonságról is - ugyanis akkor tudod csak a legtöbbet kihozni a napból, ha biztonságban érzed magad. Egy idő után észre fogod venni, hogy a sí védőfelszerelés gyorsabbá és magabiztosabbá teszi az embert, így még több motivációd lesz a fejlődéshez.

Miből áll a sí védőfelszerelés?

A sí- vagy snowboard védőfelszerelés legfontosabb eleme a búkósisak. Kínálatunkban számos különböző síelésre szánt bukósisak található, szóval nézz szét bátran és válaszd ki a neked legjobban tetszőt. Fontos megemlíteni, hogy a Mips technológiával ellátott sisakok oldalról is védik a fejet.

A következő fontos elem a hátvédő, ami egyszerűsége ellenére szinte minden esetben megvédi a gerincet a sérülésektől. Habár nem mindenki használ hátvédőt síeléshez, egy gerincsrülés nagyon komoly tud lenni, ezért jobb ha minimalizálni a kockázatát egy hátvédő beszerzésével.

Ugyanez vonatkozik a protektoros nadrágok viselésére is. A csípősérülés gyakori a síelők körében és valószínűleg te sem akarod már a síszünet 2. Napján abbahagyni a síelést egy komolyabb sérülés miatt.

Az extrém síelés vagy snowboardozás szerelmeseinek nem árt lavina biztonsági felszerelést is beszerezniük. Ha a backcountry és a szűz havon való síelés érdekel, akkor egy lavina-szett a felszerelésed kötelező tartozéka.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek