Black Friday Hét
Spórolj akár 50%-t  -  Több mint 3.000 leárazott termék  -  Mutasd az akciókat
×
Menü

Derbi Görkorcsolyák

Jó tudni

Mik azok a derbi korcsolyák?

A derbi korcsolyák fürge korcsolyázásra vannak tervezve a derbi meneteiben történő részvételhez. A derbi görkorcsolyák az alacsony szárukról és alacsony tengelytávolságukról ismertek, melyek nagyobb mozgásteret és rugalmasságot tesznek lehetővé. A korcsolyák ki vannak párnázva, hogy nagyobb kényelmet nyújtsanak és biztonságot az erős ütések ellen.

A derbi korcsolyák bőrből, vegán-barát mesterséges bőrből vagy nylonból készülnek a minőség megőrzéséért egy tartós cipőhöz.

Hogyan kell illeszkedniük a derbi korcsolyáknak?

A derbi korcsolyák kiválasztásánál fontos a pontos illeszkedés, de érdemes figyelni, hogy ne szorítson túlságosan a korcsolya. A modelltől függően, néhány korcsolya hőformázható a tökéletes illeszkedés érdekében, de fontos, hogy ennek lehetőségét ellenőrizd, mielőtt megpróbálnád.

Szóval, milyen méretű derbi korcsolyát vásároljak? Ne feledd, hogy az összes márka kicsit másképp fejleszti a korcsolyáit, így nem általánosítható, hogy a derbi korcsolyák általánosságban nagyobbak vagy kisebbek. Emiatt fontos, hogy egyenként ellenőrizd a korcsolyák mérettáblázatát a megfelelő illeszkedésért.

Ha szeretnél többet tudni a derbi görkorcsolyákról és kerekekről, olvasd el az Útmutatónk Derbi Görkorcsolya Vásárláshoz.

SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek