A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Lightning 110 Freeskate Korcsolya

Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Rollerblade Lightning 110 Freeskate a támogatást, a kényelmet és a sokoldalúságot ötvözi a városi korcsolyázás szerelmeseinek. A sebességre és a manőverezhetőségre összpontosítva ezek a korcsolyák azoknak szólnak, akik szeretnék megtapasztalni a városi korcsolyázás izgalmát, mint még soha.

Az SG9 csapágyakkal és egy stabil 3WD extrudált Alu vázzal felszerelve, amely akár 110 mm-es kerekeket is támogat, a Lightning 110 biztosítja a sima és kontrollált utazást. Az anatómiailag kialakított Lightning bélés, amely szublimált béléssel és PSI talpbetéttel rendelkezik, páratlan támogatást és kényelmet nyújt, így magabiztosan hódíthatja meg a városi terepet. A formázott, szellőző héj oldalsó csúszókkal fokozott tartósságot és légáteresztő képességet biztosít, hűvösebb és kényelmesebb korcsolyázási élményt biztosítva.

A Memory Buckle zárórendszer további fűzési lehetőségekkel párosulva lehetővé teszi a korcsolyázók számára, hogy a saját ízlésükhöz igazítsák az illeszkedést. Ez a mikrobeállítható csatrendszer további csatlakozási pontokkal biztosítja a pontos és biztonságos illeszkedést, így a korcsolyába való belépés gyors és könnyed lesz.

De ez még nem minden - a Lightning 110 Hydrogen SE 110mm/85A kerekekkel érkezik, amelyek kivételes sebességet és tapadást biztosítanak a páratlan korcsolyázási élmény érdekében. Ezek a kerekek a 3x110-es vázszerkezet tökéletes kiegészítői, a teljesítmény és az irányíthatóság tökéletes kombinációját nyújtják. 3 különböző vázhosszúság létezik, amelyek hosszabb keréktávot kínálnak a nagyobb cipőméretekhez.

Tapasztald meg a városi korcsolyázás szabadságát és mámorát a Rollerblade Lightning 110 Freeskate-ekkel. Emeld meg a korcsolyázási játékodat és hódítsd meg az utcákat egy pár ilyen kivételes korcsolyával, amelyet arra terveztek, hogy feszegesse a határokat és újradefiniálja a korcsolyázási lehetőségeid határait.

Model specifikációk

ModellTengelytáv
40.5-41248mm
42-42.5248mm
43-44255mm
44.5-45255mm
45.5-46255mm
47-47.5270mm
48-48.5270mm

Specifikációk

Kerékátmérő:
110mm
Kerék keménysége:
85A
Cipő/Héj:
Közepesen puha
Ügyességi szint:
Középhaladó
Váz anyaga:
Alumínium
Bélés tulajdonságai:
V-kivágás
Záródás:
Fűző, 2x Csat
Csapágy precízió:
SG9
Keret típusa:
Flat beállítás, 3 kerekű
Maximum kerékátmérő:
110mm
Szár:
Magas oldalsó támasz, V-Cut
Rögzítés:
165mm
Fék:
Tartalmazza (opcionális)
Ajánlott:
Freestyle korcsolya

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro