×
Menü

XC Skeleton Trinity Nordic Görkorcsolya

(7)
Videó
Videó
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Powerslide most bemutatja az XC Skeletont az egyedülálló Trinity vázszerkezettel. Ez egy 3 pontos rögzítés, amely nem csak lejjebb visz a talajhoz a jobb egyensúly érdekében, hanem fokozza az erőátvitelt is. Emellett a rögzítés oldalirányban és előre-hátra állítható, hogy a neked legmegfelelőbb poziciót találd meg.

Ez a terep görkorcsolya használható a mindennapi cipőddel. Egyszerűen lépj bele a cipőddel és már mehetsz is. A magas oldaltámaszú szárral és a 3 állítható pánttal (ebből kettő párnázott) a bakancsa biztonságos, jó illeszkedést és ezáltal jó erőátvitelt biztosít. Az XC Skeleton Trinity a legjobb, ha terep görkorcsolyázásról van szó!

A 150 mm-es levegővel töltött kerekek maximális légnyomásszintje 7,0 bar / 100 PSI.

Kompatibilis alkatrészek

A következő termékek kompatibilisek a(z) Powerslide XC Skeleton Trinity Nordic Görkorcsolya:

Kompatibilis alkatrészek

Specifikációk

Kerék átmérő:
150mm
Fék típusa:
Tartalmazza
Csapágy precízió:
ABEC-7
Kerék Típusa:
Levegő töltésű gumi
Kerék Nyomás:
100psi
Hasmagasság:
35 mm
Váz anyaga:
Alumínium
Rögzítés:
Trinity
Ügyességi szint:
Középhaladó

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (7)

I live in sunny Southern California and these arrived all the way from Denmark in less than a week which was so much quicker than the two weeks ETA! Packaging is top notch and build quality is superb and sturdy. It’s pretty warm here so ski season is only a limited window and quite often a trek to either Big Bear or Mammoth mountain. I bought these because I’m also an avid mountain biker that has plenty of great hiking trails around me. Riding the Trinity skates is so unbelievably cool, it definitely satisfies your inner adrenaline junkie. I bought the XC Trinity Skeleton specifically because I wanted to wear my regular shoes for three reasons, don’t want to sweat into a boot, I want to just be able to take these off and throw them in a duffle when I skate up to a McDonalds, I skip over streams when I skate trails so I Can clean my shoes no problem (boot not so much). I love riding these around the 3 mile Rose Bowl Loop in Pasadena.
Jonathan W. (Temple City)
2020.03.23
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 7 vélemény megjelenítése
SkatePro