A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
SKF

Skateboard Bearings 8 darabos csomag

(5)
Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Szerezzen be egy friss gördeszkacsapágykészletet a modern golyóscsapágyak feltalálójától - az SKF-től.

Néhányan talán úgy ismerik az SKF-et, mint a világ egyik legnagyobb és legpontosabb csapágygyártóját. Elmentek és hatalmas szívességet tettek a gördeszkás szcénának azzal, hogy bevezették a szerintük legjobb gördeszkázáshoz elérhető csapágyat.

SWISS precizitás ABEC-szintű árakon

  • Az SKF-nek sikerült egy olyan csapágyat hoznia, amely 50%-kal gyorsabb, mint bármelyik kínai ABEC5 - ABEC9 csapágy. Az élettartam is messze meghaladja az olcsóbb kínai csapágyakét.
  • Más gyártók az ilyen minőségű és pontosságú csapágyakat SWISS-nek címkézik - Az SKF azonban közel sem kér annyit, mint a többiek, és ezeket a csapágyakat is valódi ABEC5 pontossággal szerezte be.

Figyelem! Az SKF ajánlása szerint minden munkamenetet 2 perces bemelegítéssel kell kezdeni, hogy a zsír elérje az üzemi hőmérsékletet.

Specifikációk

Csapágy precízió:
ABEC-5
Csapágy típusa:
Zárt
Zsírozás/Olajozás:
Zsír
Távtartók:
Nem tartalmazza
Darab/Csomag:
8
Porvédő:
Igen
Csapágy mérete:
608
Összes megjelenítése

vélemény   (5)

I highly recommend these bearings. Warning, there is a break-in period. Give them a chance. They are probably some of the most underrated skateboard bearings in the market. I noticed that when you pick up your board and spin the wheels with you hand, they are nothing special. They will spin a few seconds and stop. However, when you are riding, every push tends to make the board roll longer. In other words, they hold speed better than other bearings. Every push will make you go further. Lastly, these bearings have grease inside. So maintenance is minimal and they only get faster as they heat up during use. These are just as good as the FKS from the 2000's that used to be blue.
D. Macias (Santa Clara)
2021.01.07
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 5 vélemény megjelenítése
SkatePro