×
Menü

Longboard Upgrade Package

Termékleírás

Longboard frissítő csomag: Trick Out Your Ride! Készen állsz arra, hogy a longboardozásodat a következő szintre emeld? Ne keress tovább, mint a Longboard Upgrade csomagunk! Összeállítottuk a tökéletes csomagot, amely tökéletes utazást biztosít, bármilyen stílusú is vagy. Ezzel a készlettel stílusosan száguldhatsz az utcákon, a hegyeken és a kettő között mindenhol.

A Longboard Upgrade csomag tartalmazza:

  • Kiváló minőségű longboard teherautók közül választhatsz: Szeretnél egy sima carve vagy egy érzékeny utazást? Mi gondoskodunk rólad.
  • Longboard kerekek: Válassz a különböző méretek és formák közül, hogy megtaláld a sebesség, a tapadás és a kényelem tökéletes egyensúlyát.
  • Longboard csapágyak: Ne hagyd, hogy a nem megfelelő csapágyak lelassítsanak! Csapágyaink a sebesség és a tartósság érdekében készültek.
  • Választható: Anyák és csavarok, felhúzók és egy longboard szerszám a teljes felszereléshez. Anyáink és csavarjaink biztosítják a biztonságos utazást, emelőink pedig tökéletes távolságot biztosítanak a fedélzet és a kerekek között. A longboard szerszámunkkal könnyedén összeszerelheted és beállíthatod a deszkádat, mint egy profi.
Összes megjelenítése

SkatePro