×
Menü

Tilt Theory Kit

Termékleírás

Készülj fel arra, hogy a Tilt Theory Kit segítségével a következő szintre emeld a kaszkadőrrobogózásodat, amely kiváló minőségű Tilt alkatrészeket tartalmaz, hogy kivételes vezetési élményt nyújtson neked.

A Tilt Theory Kit a következőket tartalmazza:

  • Tilt Theory Scooter fedélzet: Tapasztald meg a páratlan irányítást és stílust a Tilt Theory 3 robogó fedélzettel, amely továbbfejlesztett "Crook Nook" formával rendelkezik a fokozott nose-trick képességekért, valamint doboz alakú kialakítással, a fáradságmentes csiszoláshoz pedig egy ívelt hátsó résszel. Válasszon a különböző méretek közül, hogy megtalálja az Ön vezetési stílusához tökéletesen illeszkedőt.
  • Tilt Scooter Bar: Emelje a motorozását a kiváló minőségű Tilt robogó rudak választékával, amelyek mindegyike precízen készült, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a legnehezebb mutatványoknak is.
  • Tilt robogó villa: Tapasztald meg a kiváló kormányzást és irányítást a Tilt robogó villával, amelyet úgy terveztek, hogy optimális pontosságot és érzékenységet biztosítson minden freestyle trükködhöz.
  • Tilt Scooter kerekek (opcionális): Egészítsd ki a felszerelésedet a Tilt robogó kerekekkel, amelyek többféle méretben és színben kaphatók, hogy megfeleljenek a vezetési stílusodnak és preferenciáidnak.
  • Tilt Scooter headset (opcionális): Biztosítsa a sima és könnyed kormányzást a Tilt robogó fejidomával, amely kiváló minőségű csapágyakkal rendelkezik a csökkentett súrlódás és a fokozott tartósság érdekében.
  • Tilt robogó markolatszalag (opcionális): A Tilt griptape tökéletes befejezést ad egyéni robogójának a Tilt griptape-pal, amely kiváló tapadást és irányíthatóságot biztosít, miközben megmutatja egyedi stílusát.

A Tilt Theory Kit választásával nem csak pénzt takaríthatsz meg a kivételes Tilt felszereléseken, hanem lehetőséged nyílik arra is, hogy saját, egyedi robogódat építsd meg, amely pontosan az Ön vezetési preferenciáira van szabva. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megnöveld a vezetési élményt - rendeld meg a Tilt Theory Kitet még ma, és nyisd meg a lehetőségek világát.

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
2023.11.21
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro