A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Rainbow Julien Cudot Pro Agresszív Görkorcsolya

(3)
Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A kezdőtől a profiig a Trigger Julien Cudot Pro korcsolya maximális választ kínál a hibrid kompozit koncepciónak köszönhetően. Vékony és precíz korcsolya, amely bőrből készült puha lábbelire varrt, rendkívül kényelmes béléssel és V kivágású opciós mandzsettával készült.

A softboot két, a béléshez kézzel varrt bőrből áll, és a héj alá van ragasztva. A bélés két különböző sűrűségű habszivaccsal van párnázva. Sűrűbb hab a láb körül, a lábujjhegytől a sarokig, és egy rugalmasabb és párnázottabb hab a bokánál és a lábfej tetején, hogy csökkentse az ízületekre és a szalagokra nehezedő terhelést. A nyelv mindkét habszivacson párnázott, hogy tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosítson a lábadnak, amikor meghúzod a fűzőt. Belül műanyag és habszivacs talp és lengéscsillapító a zökkenőmentes lovaglásért.

A könnyű Trigger váz beépített billenő "kerekekkel" rendelkezik, mint billenésgátló kialakítás, és egykezes működtető csavarokkal van ellátva.

Moduláris V-vágású mandzsetta a felső és alsó széleken lévő előre meghatározott vonalaknak köszönhetően, így választhatsz, hogy magas mandzsettával lovagolsz a merev támasz érdekében, vagy vágottal a boka nagyobb rugalmassága érdekében.

Specifikációk

Kerékátmérő:
57mm
Kerék keménysége:
90A
Keret típusa:
Freestyle, Anti-rocker beállítás
Cipő/Héj:
Egyrészes, Közepesen puha
Bélés tulajdonságai:
Beépített, V-kivágás, Energiaelnyelő, Anatómiailag formált, 2-réteg, Fűzős
Záródás:
Fűző, Powerstrap, Csat
Csapágy precízió:
ABEC-7
Grind kerekek:
Nylon
Váz anyaga:
Composite
Maximum kerékátmérő:
60mm
Cipő anyaga:
Textil, Composite, Bőr
Bélés anyaga:
Mesh, Bőr, Hab, Gyapjú
Szár:
V-Cut, Mid-cut
Rögzítés:
UFS
Csúszófelület:
Egyrészes
Backslide plate:
Beépített
Súly:
1780g
Ajánlott:
Agresszív Görkorcsolyázás
Összes megjelenítése

vélemény   (3)

These are the most comfortable skates I have ever worn . These skates fit true to size and have a lot of flexibility and support at the same time . They do what your feet want them to do . These skates are perfect for all levels of rollerblading whether ur a beginner or advanced pro . ;)
brandon. reubens. (Salford,Manchester)
2016.03.14
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 3 vélemény megjelenítése
SkatePro