A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Vertigo Q4 Derby Boot Roller Derby Skates

(2)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Luigino Vertigo Q4 egy csúcskategóriás görkoris derbycipő, amely hőre formázható, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön egyedi lábformájához.

A csizma külső része mikroszálas anyagból készült, bőr megerősítésekkel, a nagyon tartós és könnyű kialakítás érdekében.

Az Atom Skates AquaTech technológiát használt, ami azt jelenti, hogy olyan csizmát kapsz, amely tökéletesen a lábadhoz formálódik. A mellékelt melegítő/főzőzsákok használatával (utasítás mellékelve) tovább biztosíthatja az optimális illeszkedést. Így a bakancs minden alkalommal tökéletesen ül.

A Barefoot technológia alkalmazásával biztosított, hogy a csizma belső része alkalmazkodik a lábához. A párnázás mikroszálas anyagból készült, amely a boka és a sarok környékén extra párnázást tartalmaz, amely a bokapánttal együtt biztosítja, hogy a sarka a helyén maradjon.

Összes megjelenítése

vélemény   (2)

These definitely run a bit narrower than expected and smaller to size. I wear a size 6 in riedell skates but size 7 in luiginos or had to go up at least a half to full size and you should be prepared to do the same. The heal is narrow and shoelaces tie skates easily for a snug fit. However I do feel my bunions, lol or the widest part of my feet right below my toe joint hurting a bit after more than two hours skating but I do have a small heal and wider than normal feet at the widest part. So keep this is mind when purchasing these skates. My R3 riedell boots didn't have this issue with foot pain but they do stretch more and your foot moves around more and doesn't stay in place like in these luiginos. So I guess this is the trade off.
Sara E. O. H. (BALTIMORE)
2017.10.14
Értékelés: 4 az 5-ből!
Mind a 2 vélemény megjelenítése
SkatePro