A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Panterra 130 ID GW 20/21 Férfi Síbakancs

(5)
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Dalbello a Panterra 130 ID GW Férfi Síbakancs márkától egy jó teljesítményű all mountain and freeride síbakancs közép-haladó síelők számára. A 130 flex értékkel rendelkező bakancs ideális a számodra ha gyors válaszidőt és közvetlen energiaátvitelt a bakancs és a síléc között, ami több technikai manővert tesz lehetővé-t szeretnél.

A Dalbello márka síbakancsai grilamidból készült héjjal érkeznek, ami remek stabilitást nyújt és kis súllyal rendelkezik. A beépített kar segítségével könnyen tudsz átkapcsolni túra módba. Ezáltal könnyedén felsétálhatsz a hegyre vagy át a parkolón a kocsidhoz. Imádni fogod a meleg és kényelmes betétet, ami tökéletesen a lábfejed köré simul. A legjobb benne az, hogy pillanatok alatt személyre szabhatod hőre formálás segítségével.

  • Az előre felszerelt Grip Walk (GW) talp segítségével kényelmesebb sétálni
  • A MyFit rendszer anatómiai körvonalú kialakítása gondoskodik róla, hogy már elsőre is tökéletesen passzoljon a bakancs, de további, teljes személyre szabásra is lehetőséget ad
  • A Power Cage kialakítás extra tartást ad a bakancsnak a maximális energiaátadás elérése érdekében
  • A 3-részes Cabrio héj a kisebb elhajlás, precíz energiaátadás és síma sielési élmény érdekében, nagy sebesség és durva terepen is
  • Széles lábformához ideálisak

Model specifikációk

ModellLábfej szélessége (mm)
25.5-
26.5102mm
27.5104mm
28.5106mm
29.5108mm
30.5-

Specifikációk

Flex:
130
Cipő szélessége:
Széles
Ügyességi szint:
Haladó
Súly:
1690g
Hőre formálható:
Igen
Túra mód:
Igen
Külső héj:
Grilamid
Cipő tulajdonságai:
My Fit, Power Cage, Cabrio Design
Állítható szár:
Igen

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (5)

I was impressed with the speed and efficiency of Skatepro. Equally impressed with my panterra 130’s
Gordon G. (Petaluma)
2020.02.27
Értékelés: 5 az 5-ből!
I’m not a slave to fashion but I must admit I moved up to 130 from the 120’s due to the color. I just couldn’t do the green. I was a bit concerned about stiffness of 130 but couldn’t be happier. Love the control and feel. The insert is a solid core and doesn’t have a Tongue. This was a 1st to me. I found I can get a secure and snug fit. No worries for an out of place fold or tough compression which can wreak your ski day. Feel is clean. Boot is exceedingly light but powerful. I took this boot through the oases at Jackson Hole. Powder, steep, hits and never worried about lack or lose of power. My brother in law was with me, he ordered a pair and using them today for the 1st time. Great boot.
John Ahrens (Erie)
2020.01.25
Értékelés: 5 az 5-ből!
Super 🤩
Stefan Arnold (Engelberg)
2021.03.29
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 5 vélemény megjelenítése
SkatePro