A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Cartel Re:Flex Snowboard Bindings

(6)
Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

A(z) Burton Cartel Re:Flex egy pár all mountain, freeride és freestyle stílushoz való snowboard kötés ami megfelelő középhaladók és haladók számára. Ha szükséged van egy pár kötésre különböző körülményekhez, ezek a Burton kötések jól fognak működni az ápolt hóban, por hóban vagy parkban, csöveken. Miután a bakancsod a kötésbe csúsztatod, biztonságosan meghúzhatod a pántokat. A magas támasztékú kötés remek támogatást és stabilitást nyújt a lejtőkön, akár az éles kanyarokon nagy sebességeknél. A standard 4x4 és 2x2-es rögzítési rendszerrel többféle pozíciót beállítására van lehetőséged, a személyes preferenciáidnak megfelelően.

  • A Zero Forward Lean dizájn a támasztékokon ideális a nyugodt és gondtalan érzéshez - a dőlésszögön pedig bármikor változtathatsz.
  • A Burton dialFlad™ rendszere lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan állítsd be a kötés dőlésszögét - állítsd magasabbra, ha a csöveken szeretnél csúszni, csökkentsd a jib trükkökhöz.
  • A Supergrip Capstrap 2.0 egy lábujjpánt, melynek magja szilárd anyagokból készült az extra támogatásért, kívül lágyabb bélésanyaggal a kényelemért és alátámasztásért.
  • A Double Take csatok megnövelt nyomatékának köszönhetően nem kell annyira erőlködnöd a bakancsod sikeres és biztonságos rögzítéséhez a kötésekben.
  • A Fullbed Cushioning rendszer magas kényelmet biztosít, ezzel csökketnve a fáradtságot, ugyanakkor könnyű hozzáférést biztosítva a felszerelési rendszerhez.
  • Az egykomponensű alaplemez egyenletes reakciót és tapintást biztosít.
  • A RE:FLEX™ kötések jelentősen javítják a deszka érzését és rugalmasságát, miközben csökkentik a súlyúkat.
  • A Highback Canting tükrözi az alsóláb dőlésszögét, hogy növelje a kapcsolatot és stabilitást.

Specifikációk

Flex:
Kemény
Extra Funkciók:
Zero Forward Lean Hi-Back, Forward Lean - Dialflad, Supergrip Capstrap 2.0, Double Take Buckles, Re:Flex Fullbed Cushioning System, Single-Component Baseplate Construction, Re:Flex, Highback Canting
Kötési rendszer:
Strap in
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), 2 x 4
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Stílus:
All Mountain, Freeride, Freestyle
Hi Back magassága:
Magas
Nem:
Férfi

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (6)

Fast shipping and great price. Item as described. Shipping box did arrive extremely crushed, open, and damaged but contents were fine. Nice bindings for intermediate to expert level rider. Easy to get in and out of.
Jessica Clark (Peosta)
2021.02.22
Értékelés: 5 az 5-ből!
Super Verarbeitung.
Philipp Ostendorff (Berlin Kreuzberg)
2024.02.13
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 6 vélemény megjelenítése
SkatePro