A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Mission Re:Flex Snowboard Bindings

(3)
Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

A(z) Burton Mission Re:Flex egy pár all mountain és freestyle stílushoz való snowboard kötés ami megfelelő kezdők és középhaladók számára. Ezekkel a Burton kötésekkel beveheted a lejtőket akár az ápolt vagy por hóban, parkokban vagy csöveken. Miután a bakancsod a kötésbe csúsztatod, biztonságosan meghúzhatod a pántokat. A magas támasztékú kötés remek támogatást és stabilitást nyújt a lejtőkön, akár az éles kanyarokon nagy sebességeknél. A standard 4x4 és 2x2-es rögzítési rendszerrel többféle pozíciót beállítására van lehetőséged, a személyes preferenciáidnak megfelelően. Ha szeretnéd, hogy végtelen sok pozíciót be tudj állítani, lehetséges a Channel rögzítőrendszerrel felszerelni ezeket a kötéseket.

  • A Zero Forward Lean dizájn a támasztékokon ideális a nyugodt és gondtalan érzéshez - a dőlésszögön pedig bármikor változtathatsz.
  • A Burton dialFlad™ rendszere lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan állítsd be a kötés dőlésszögét - állítsd magasabbra, ha a csöveken szeretnél csúszni, csökkentsd a jib trükkökhöz.
  • A Supergrip Capstrap 2.0 egy lábujjpánt, melynek magja szilárd anyagokból készült az extra támogatásért, kívül lágyabb bélésanyaggal a kényelemért és alátámasztásért.
  • A Double Take csatok megnövelt nyomatékának köszönhetően nem kell annyira erőlködnöd a bakancsod sikeres és biztonságos rögzítéséhez a kötésekben.
  • A Fullbed Cushioning rendszer magas kényelmet biztosít, ezzel csökketnve a fáradtságot, ugyanakkor könnyű hozzáférést biztosítva a felszerelési rendszerhez.
  • Az egykomponensű alaplemez egyenletes reakciót és tapintást biztosít.
  • A Highback Canting tükrözi az alsóláb dőlésszögét, hogy növelje a kapcsolatot és stabilitást.

Model specifikációk

ModellÉvjárat
Black - 41-4423/24
White/Black 20/21 - 41-44-
Desert 21/22 - 41-44-
Stout White - 41-4423/24
Good Company - 41-44-
Black - 44-4823/24
White/Black 20/21 - 44-48-
Desert 21/22 - 44-48-
Stout White - 44-4823/24
Good Company - 44-48-

Specifikációk

Flex:
Közepes
Extra Funkciók:
Zero Forward Lean Hi-Back, Forward Lean - Dialflad, Supergrip Capstrap 2.0, Double Take Buckles, Re:Flex Fullbed Cushioning System, Single-Component Baseplate Construction, Highback Canting
Kötési rendszer:
Strap in
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), Channels, 2 x 4
Ügyességi szint:
Kezdő, Középhaladó
Stílus:
All Mountain, Freestyle
Hi Back magassága:
Magas
Nem:
Férfi, Unisex

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (3)

Lieferung und Bindung sind top. Ich denke der Preis für die Bindung ist ziemlich i.O..
Kai D. (Münsingen)
2021.02.01
Értékelés: 5 az 5-ből!
Lieferung und Produkt sind top. Was leider nicht so gut passt sind die Größenangaben. Ich habe einen 43er Ion Boot und da muss ich das Gaspedal ganz rausfahren und es ist immer noch etwas zu kurz und der Boot passt gerade noch in die Bindung rein. Ihr habt euch an die Angaben von Burton gehalten und die passen halt nicht ganz.
Gregor Furtner (Mondsee)
2021.01.06
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 3 vélemény megjelenítése
SkatePro