×
Menü

Survey Ski Helmet

(1)
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Tapasztald meg a biztonság és a kényelem tökéletes keverékét a Smith Survey síbukósisakkal. A szenvedélyes síelők számára tervezett sisak, akik megbízható védelmet keresnek a lejtőkön, a fejlett technológiát modern, stílusos dizájnnal ötvözi, hogy fokozza a síelés élményét.

A tartós, formába öntött külső héjjal készült Smith Survey síbukósisak kiváló ütésállóságot és védelmet nyújt a külső erőkkel szemben. Ez a sisak megfelel a szigorú biztonsági szabványoknak, többek között az EN 1077 és az ASTM 2040-11 szabványnak, így garantálja a biztonságot intenzív síelés és váratlan esések során.

A tökéletes illeszkedés megtalálását megkönnyíti a Smith Survey síbukósisak. A mikroszabályozható racsnis csattal felszerelt sisakot a kívánt kényelmi és biztonsági szinthez igazíthatja. Tapasztald meg a kényelmes és biztonságos illeszkedést, amely a helyén marad, függetlenül attól, hogy milyen igényes síkalandjaid vannak.

A szellőzést szem előtt tartva tervezték a Smith Survey síbukósisakot, amely stratégiai szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a légáramlást és segítenek a hőmérséklet szabályozásában. Ez az innovatív szellőzőrendszer megakadályozza a túlmelegedést, és még intenzív síelés közben is kényelmesen tartja a fejét. Mondj búcsút a kényelmetlenségnek, és koncentrálj a lejtők élvezetére!

A szemüveges síelők számára a Smith Survey síbukósisak OTG-barát kialakítást kínál. Ez az átgondolt funkció bőséges helyet biztosít a szemüvegednek, így kényelmes illeszkedést biztosít nyomáspontok nélkül. Élvezze a tiszta látást és a megszakítás nélküli síelés élményét.

Specifikációk

Ventilláció:
Igen
Illeszkedési rendszer:
Micro-adjustable ratchet buckle
Extra Funkciók:
OTG
Belső körfogat:
51cm, 52cm, 53cm, 54cm, 55cm
Állítható méret:
Nem
Minősítések:
EN 1077, ASTM 2040-11
Külső héj típusa:
In-mold

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

vélemény   (1)

This thing is absolutely horrible. Complete waste of money. I threw it away on my second run and bought a proper helmet and goggle setup. Goggles/visor let water drip down from the top and they don't stay locked in place.
Ian H. (Tacoma)
2022.01.17
Értékelés: 1 az 5-ből!
Válasz SkatePro-tól:  Thank you for your effort in writing this review. I'm so sorry to hear about your experience. You are always welcome to contact us when you find a malfunction or defect on a product you bought and start a claim. If you happen to still have the helmet lying around in your house, please send some pictures of the damage to: email@skatepro.com. We are more than happy to help you! // Doreen
SkatePro