×
Menü

Alpinist 10 LT Síkötés

(1)
Siess! Csak 3 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A(z) Marker márka Alpinist 10 LT kötései tökéletesen a túrákhoz a pályán kívülre, remek tulajdonságokkal a túrázáshoz, hegymászáshoz és ereszkedéshez. Ezeknek a kötéseknek a beállítási intervalluma 4 - 10. Ahhoz, hogy a leghatékonyabban működjenek, a síelő DIN beállítása a DIN beállítási intervallum közepének körnényékére szükséges, hogy essen. Azt tanácsoljuk, hogy olyan fékkart válassz ami max. 15 mm-rel szélesebb a sílécednél.

  • A Climbing Aids Kingpin 7° vagy 13°-os beállítással rendelkezik, és könnyen hozzáférhető a síbotod segítségével még instabil pozíciókban is.
  • A forradalmi Kingpin Heel konstrukció a Pin Technology-t használó kötésekhez nagy érintkezési felületet biztosít a talp és léc között, ami közvetlen, veszteségmentes energiaátadást eredményez, hasonlóan az alpesi síkötésekhez.
  • Az egyirányú mechanizmus lehetővé teszi az akár egy kézzel történő rögzítését a sarokzárnak, így könnyedén tudsz váltani az üzemmódok között
  • A Pin Tech konstrukció az orrkötésnél a sarok teljes forgatását, könnyed belépést és egyszerű váltást tesz lehetővé a sí és túra módok között.

Kompatibilis alkatrészek

A következő termékek kompatibilisek a(z) Marker Alpinist 10 LT Síkötés:

Kompatibilis alkatrészek

Specifikációk

Kötés Típusa:
Alpesi kötés
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
A használó súlya maximum:
110 kg
DIN beállítás:
4 - 10
Legjobb felhasználás:
Touring
Extra Funkciók:
Climbing Aids Kingpin, Kingpin Heel, User Friendly Heel Rotation, PIN Toe Design

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

vélemény   (1)

LOVE THEM! So easy to get in and out of, toe piece is solid. Super light weight and low profile. Paired them with 105mm LT brakes. Very easy to switch between 0 and 9 degree rise for climbing. The 5 degree requires a little more effort to turn by hand. I haven't been able to do it with my pole like the videos show.
Christine Mielnicki (Denver)
2023.03.18
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro