×
Menü

Alpinist Adjustable 8 Síkötés

1 pár
Mennyiség
1 pár
2 pár
3 pár
4 pár
5 pár
6 pár
7 pár
8 pár
9 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A(z) Marker márka Alpinist Adjustable 8 kötései tökéletesen a túrákhoz a pályán kívülre, remek tulajdonságokkal a túrázáshoz, hegymászáshoz és ereszkedéshez. Ezeknek a kötéseknek a beállítási intervalluma 3 - 10. Ahhoz, hogy a leghatékonyabban működjenek, a síelő DIN beállítása a DIN beállítási intervallum közepének körnényékére szükséges, hogy essen. A 535 g súllyal, ezek nagyon könnyű síkötések. Azt tanácsoljuk, hogy olyan fékkart válassz ami max. 15 mm-rel szélesebb a sílécednél.

  • A Climbing Aids Kingpin 7° vagy 13°-os beállítással rendelkezik, és könnyen hozzáférhető a síbotod segítségével még instabil pozíciókban is.
  • A pin toe szerkezet szénszálakkal erősített a fokozott merevségért, illetve hozzáadott párnákkal rendelkezik az orrkötésnél a jegesedés megelőzése érdekében.
  • A QuickFlick Heel Lifts könnyen bepattinható kézzel vagy síbottal
  • Az egyirányú mechanizmus lehetővé teszi az akár egy kézzel történő rögzítését a sarokzárnak, így könnyedén tudsz váltani az üzemmódok között
  • Long Elastic Travel rendszerrel rendelkezik, ami egy hosszú kar segítségével a kötésben csökkenti a korai kioldás esélyét, illetve lehetővé teszi, hogy a síelő beállítsa a kiengedési értéket az ISO szabványok által meghatározott szintre.
  • A rendszer lehetővé teszi, hogy remek hágóvasakat szerelj a sílécedre

Specifikációk

Kötés Típusa:
Alpesi kötés, Toe Tech Touring Binding (Hybrid)
Bakancs Kompatibilitás:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Fékkar szélessége:
90mm
Súly:
535g
A használó súlya maximum:
110 kg
DIN beállítás:
3 - 10
Legjobb felhasználás:
Touring
Extra Funkciók:
Climbing Aids Kingpin, Carbon Reinforced Pin Toe Ice Pads, QuickFlick Heel Lifts, User Friendly Heel Rotation, Long Elastic Travel, Crampon System

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro