×
Menü

Dawn Patrol 3/2mm Back Zip Wetsuit

Siess! Csak 3 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Rip Curl Dawn Patrol 3/2 mm-es Back Zip Wetsuit a tökéletes, minden igényt kielégítő ruha kezdőknek és tapasztalt szörfösöknek egyaránt. A kiváló minőségű anyagokból és átgondolt formatervezéssel készült búvárruha melegséget, kényelmet és rugalmasságot biztosít a vízen.

Az E5 Flash bélés és az E4 Thermo bélés kiváló hőtartást biztosít még kissé hűvösebb körülmények között is, így biztosítva a kényelmes szörfözés élményét. A ruha tartós GBS varrással rendelkezik, amelyet E5 Tape erősít, hosszú élettartamot és vízzárást ígérve. Az Aquaflush kialakítás gyors és hatékony kiáramlást biztosít a felesleges vízből, fokozva a kényelmet és csökkentve a hullámok ellenállását.

Emellett a búvárruha különböző funkciókat tartalmaz a fokozott kényelem és funkcionalitás érdekében. A Lining Saver megvédi a belső varrásokat a kopástól, meghosszabbítva ezzel a búvárruha élettartamát. A karokon és vállakon stratégiailag elhelyezett neoprén háló fokozza a rugalmasságot és a légáteresztő képességet. A tökéletes illeszkedés garantálása érdekében ez a ruha állítható nyakzárral is rendelkezik.

A 3/2 mm vastagságú Rip Curl Dawn Patrol Back Zip búvárruha megfelelő meleget biztosít a 57,2 és 64,4 °F közötti vízhőmérséklethez. Teljes öltönyös kivitelben érkezik, átfogó fedettséget és védelmet biztosítva. A hátsó cipzáras bejárat megkönnyíti a be- és kiszállást a ruhából.

Specifikációk

Anyag:
E5 Flash Lining, E4 Thermo Lining
Varrás:
GBS, E5 Tape
Extra tulajdonságok:
Aquaflush, Lining Saver, Mesh Neoprene
Ügyességi szint:
Beginner
Vastagság:
3/2mm
Ajánlott felhasználás:
All-round
Cipzár típusa:
Back Zip
Víz hőmérséklete:
14-18 °C
Ruha típusa:
Fullsuit
Nem:
Férfi
Évjárat:
22

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro