×
Menü

Semi Race Skates Boot

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Készülj fel a gyorskorcsolyázás élményének növelésére a Bont Semi Race korcsolyacipővel, amely a teljesítmény és a kényelem megtestesítője. A Bont híres egyrészes kialakításával készült bakancs a karbon kompozit alapot és a biztonságos 2 pontos rögzítési rendszert ötvözi. Az 545 grammos súly (41-es méretnél) és a haladó képességszint követelménye miatt ideális a tapasztalt korcsolyázók számára, akik páratlan sebességre és mozgékonyságra vágynak.

A prémium kényelmet és támogatást nyújtó mikroszálas béléssel ellátott Bont Semi Race Boot precíz illeszkedést biztosít a kivételes irányíthatóság érdekében. A hővel formázható elemek, beleértve a nyelvet és a talpbetétet, alkalmazkodnak a lábad egyedi kontúrjához, testreszabott illeszkedést biztosítva, ami fokozza a teljesítményt.

A viaszolt fűzővel, mikroszabályozható csattal és biztonságos tépőzárral ellátott csizma biztonságos és testre szabható illeszkedést garantál az intenzív korcsolyázások során.

A fokozott merevséget elősegítő speciális léccel kifejlesztett Bont Semi Race Boot kiküszöböli a külső merevítők szükségességét, így kivételes reakciókészséget biztosít a kényelem veszélyeztetése nélkül. A Semi Race az edzős korcsolyák piacán más korcsolyákat felülmúlva a kényelem és a teljesítmény optimális egyensúlyát biztosítja.

Specifikációk

Cipő/Héj:
Egyrészes, Kemény, Hőre formálható
Cipő anyaga:
Carbon, Üveggyapot
Rögzítés:
195mm
Súly:
545g
Bélés anyaga:
Mikroszálas
Záródás:
Fűző, Micro-állítható csat, Velcro
Szár:
Alacsony oldalsó támasz

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro