×
Menü

X-8 SC Skate Classic Cross Country Ski Boots

1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Az X8 SC kombi sícipő akár edzésen, akár versenyen van, az X8 SC kombi sícipőt a fitneszre összpontosító síelőknek és a kettős diszciplínák versenyzőinek tervezték. Versenyzés ihlette kialakítással készült, és osztozik a legmodernebb technológián a bevált X-ium sorozatunkkal, fokozva a precizitást és az erőátvitelt. Az alacsony profilú talp elősegíti a láb természetes gördülését, biztosítva a hatékony síelést. Tapasztalja meg a zárt érzést és a termoformázható kialakítást, amely precíz, burkolt illeszkedést biztosít a végső kényelem és kontroll érdekében.

A Dual Core technológiának köszönhetően a bakancs célzott merevséget kínál a rendkívül érzékeny érzéshez, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a súlyban.

A kényelmes járást biztosító Tech Grip-rel felszerelt Sport Sole központi betétes bakancsbetétekkel rendelkezik a maximális pontosság és irányítás érdekében a sílécen.

A WINTHERM® egy légáteresztő mikroperforált membránt vezet be, amely a hőt visszaveri a forrása felé, figyelemre méltó hőmérséklet-szabályozást, kényelmet és meleget biztosítva.

A hőszabályozható bélés hővel formázható a lábad köré, így biztosítva a testreszabott illeszkedést és a páratlan kényelmet.

Specifikációk

Extra Funkciók:
Dual Core Technology, Sport Sole, WINTHERM
Kompatibilis kötésrendszer:
NNN/NIS, Turnamic

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro