×
Menü

Dakota Sunglasses

Új
Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

A Red Bull Spect Dakota napszemüveggel igazi bajnoknak tűnhetsz. A Red Bull SPECT kollekció ikonikus napszemüvegei bármilyen öltözéket feldobnak, akár a sípályán, akár a tengerparton pihensz, vagy csak egy kis sportosságot szeretnél hozzáadni a mindennapi stílusodhoz.

A tökéletes egyméretű kialakítással a Dakota napszemüveg gyakorlatilag mindenki számára kényelmes viseletet biztosít, modern, körbefutó kerettel, amely maximális fedést biztosít. Kiváló minőségű lencséi kristálytiszta látást és megbízható UV-védelmet biztosítanak, így nem csak jól nézel ki, de a szemedre is vigyázol.

Képviselje a világhírű Red Bull SPECT márkát, és egészítse ki gyűjteményét ezzel a lenyűgöző napszemüveggel. Elegáns kialakításukat a halántékon található finom, mégis felismerhető Red Bull logó egészíti ki, így ideális választás rajongók és kalandorok számára egyaránt.

Szerezd be még ma a Red Bull Spect Dakota napszemüveget, és nézd a világot egy új, stílusosabb módon. Tapasztald meg a kiváló minőség, a páratlan kényelem és a Red Bull életstílus esszenciájának kombinációját!

Specifikációk

Arc méret:
One Size

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro