×
Menü

Daft Sunglasses

Új
Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Bemutatjuk a Red Bull Spect Draft napszemüveget, a stílus és a csúcskategóriás funkcionalitás tökéletes kombinációját.

Ez az időtlen dizájnnal büszkélkedő napszemüveg mindenhol feltűnő lesz, bárhová is mész. A merész és ikonikus Red Bull logó a halántékon egy kis sportos kifinomultságot kölcsönöz bármilyen öltözéknek, míg a karcsú és áramvonalas sziluett sportos eleganciát sugároz.

A részletekbe menő aprólékos odafigyeléssel készült Red Bull Spect Draft napszemüveg kivételes vizuális élményt nyújt. A kiváló minőségű lencsék optimális védelmet nyújtanak a káros UV-sugarak ellen, így biztosítva, hogy szemei védve maradjanak minden szabadtéri kaland során. Emellett csökkentik a tükröződést és fokozzák a tisztaságot, így ezek a napszemüvegek ideálisak a különböző tevékenységekhez, a hegymászástól az egyszerű tengerparti pihenésig.

A maximális kényelem érdekében tervezett Red Bull Spect Draft napszemüveg könnyű, mégis tartós kerettel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen arcformához. Az állítható orrpárnák biztonságos és személyre szabott illeszkedést biztosítanak, míg a halántékok kiváló tapadást biztosítanak a csúszás megelőzése érdekében.

Akár szenvedélyes sportoló vagy, akár a szabadtéri sportok szerelmese, vagy egyszerűen csak valaki, aki értékeli a stílusos és funkcionális kiegészítőket, a Red Bull Spect Draft napszemüveg kihagyhatatlan kiegészítője a gyűjteményednek.

Tapasztald meg a páratlan teljesítmény és az élvonalbeli stílus ötvözetét a Red Bull Spect Draft napszemüveggel, ahol a kivételes minőség találkozik a modern dizájnnal.

Specifikációk

Arc méret:
One Size

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro