×
Menü

Dash Sunglasses

Új
Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Bemutatjuk a Red Bull Spect Dash napszemüveget, a stílus és a teljesítmény tökéletes kombinációját. A precizitással és szenvedéllyel készített napszemüveg elegáns és kifinomult dizájnnal büszkélkedhet, amely bármilyen öltözéket feldob, legyen szó versenypályáról, strandról vagy egyszerűen csak a városban sétálgatásról.

A Red Bull Spect Dash napszemüveget úgy tervezték, hogy páratlan tisztaságot és védelmet nyújtson, és fejlett polarizált lencsékkel rendelkezik, amelyek hatékonyan csökkentik a tükröződést és a káros UV-sugarakat, így biztosítva, hogy a szemed még a legfényesebb körülmények között is kényelmes és védett maradjon. A karcálló bevonat extra tartósságot biztosít, így ezek a napszemüvegek tökéletesek az aktív életmódot folytatók számára.

Kivételes funkcionalitásán túl ezek a napszemüvegek megtestesítik a Red Bull SPECT, az innováció és a minőség szinonimájaként ismert márka lényegét. A prémium anyagokból készült könnyű és tartós keret hosszú távú kényelmet és stabilitást garantál, míg a finom, mégis jellegzetes Red Bull márkajelzés sportos kifinomultságot kölcsönöz.

Sokoldalú kialakításával és uniszex vonzerejével a Red Bull Spect Dash napszemüveg ideális kiegészítő férfiak és nők számára egyaránt. Akár adrenalinfüggő vagy, akár a strandolás szerelmese, vagy egyszerűen csak valaki, aki értékeli a kifogástalan szemüveget, ez a napszemüveg felülmúlja az elvárásaidat, és minden alkalomra a legjobb választásod lesz.

Specifikációk

Arc méret:
One Size

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro