×
Menü

Dundee Sunglasses

Új
Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Tapasztald meg a stílus és a teljesítmény legjavát a Red Bull Spect Dundee napszemüveggel. A precízen tervezett és kiváló minőségű anyagokból készült napszemüveg a funkcionalitás és a divat figyelemre méltó kombinációját kínálja.

A Dundee napszemüveg elegáns, körbefutó kialakítással rendelkezik, átfogó fedést és kivételes védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen. A könnyű és tartós keret maximális kényelmet biztosít a hosszabb viselés során, így ideális a szabadtéri kalandokhoz vagy a mindennapi tevékenységekhez.

A fejlett polarizált lencsékkel felszerelt napszemüvegek hatékonyan csökkentik a tükröződést és fokozzák a vizuális tisztaságot. Élvezheti a jobb láthatóságot és a szem megerőltetésének csökkenését, így fényes és kihívást jelentő fényviszonyok között is a legjobb teljesítményt nyújthatja.

A Red Bull Spect Dundee napszemüveg élénk piros kerettel rendelkezik, amely egy csipetnyi merészséget és stílust kölcsönöz az általános megjelenésednek. Az ikonikus Red Bull logó jól láthatóan a szemüveg halántékán látható, képviselve a márka elkötelezettségét a minőség és a teljesítmény iránt.

A Red Bull Spect Dundee napszemüveg tökéletes választás minden sportrajongónak vagy divatért rajongó egyénnek, a Red Bull Spect Dundee napszemüveg kihagyhatatlan kiegészítő. Emelje stílusát és védje szemét ezzel a figyelemre méltó napszemüveggel.

Specifikációk

Arc méret:
One Size

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro