×
Menü

Edge Sunglasses

Új
Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Gyújtsd fel a kaland és a sport iránti szenvedélyedet a Red Bull Spect Edge napszemüveggel, amely a stílus és a teljesítmény megtestesítője. Ez a napszemüveg azok számára készült, akik a legjobbat követelik, és a csúcstechnológiát elegáns, modern dizájnnal kombinálja, hogy páratlan szemüvegélményt nyújtson.

A könnyű és tartós anyagokból készült Red Bull Spect Edge napszemüveg kényelmes viseletet biztosít, amely lépést tart az aktív életmóddal. Az egyméretű kialakítás univerzális illeszkedést biztosít minden arcformához, maximális kényelmet biztosítva a hosszan tartó viselés során. Az állítható orrpárnák és halántékcsúcsok lehetővé teszik a testreszabott illeszkedést, így megtalálhatja a tökéletes egyensúlyt a kényelem és a stabilitás között.

A Red Bull Spect Edge napszemüveg fejlett lencséi kivételes tisztaságot és védelmet nyújtanak a nap káros UV-sugarai ellen. Élénk színeket és éles részleteket tapasztalhatsz meg minimális torzítással, így teljesen elmerülhetsz kedvenc szabadtéri tevékenységeidben. Akár a lejtőkön, akár az ösvényeken navigálsz, vagy egyszerűen csak élvezed a strandon töltött napot, ez a napszemüveg biztosítja azt a vizuális tisztaságot, amelyre szükséged van ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd.

A Red Bull Spect Edge napszemüveg elegáns és sportos kialakításával merész kijelentést tesz, bárhová is mész. A jellegzetes Red Bull márkajelzés sportos hangulatot kölcsönöz a mindennapi megjelenésednek, míg a modern sziluett az arcformák széles skáláját kiegészíti. A lejtőktől az utcákig, ez a napszemüveg zökkenőmentesen vált át az alkalmi és az aktív viselet között, így tökéletes kiegészítője a modern kalandornak.

Emelje fel szemüveges játékát, és tapasztalja meg a stílus és a teljesítmény fúzióját a Red Bull Spect Edge napszemüveggel. Fogadd el a kaland iránti szenvedélyedet, és hagyd, hogy ez a napszemüveg megbízható társad legyen a nagyság felé vezető utadon.

Specifikációk

Arc méret:
One Size

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro