×
Menü

Earle Sunglasses

Új
Siess! Csak 2 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Izgalomkeresők és kalandorok, itt a párjuk: a Red Bull Spect Earle napszemüveg. Ezek a szemüvegek merész, sportos kialakításukkal és kivételes teljesítményükkel az extrém sportok lényegét testesítik meg. Precizitással és gondossággal készült, készen áll arra, hogy elkísérjen az adrenalinnal teli kalandok során, és úgy fokozza látását, mint még soha.

Lépjen be a kalandok arénájába ezekkel a napszemüvegekkel, amelyek könnyedén ötvözik a stílust és a funkcionalitást. Az uniszex kialakítás minden arcformához kényelmes illeszkedést biztosít, így mindenféle izgalomkeresőnek megfelel. Készülj fel az új magasságok meghódítására, a lejtők letarolására és a hullámok meglovaglására rendíthetetlen tisztasággal és védelemmel.

A Red Bull Spect Earle napszemüveg kiváló minőségű színezett lencsékkel büszkélkedhet, amelyek kivételes tisztaságot és védelmet nyújtanak a nap káros UV-sugarai ellen. Könnyű, mégis tartós kerete garantálja a hosszan tartó ellenállást, függetlenül attól, hogy milyen extrém kalandokba keveredsz. A végső társ azok számára, akik a határok feszegetésében gyarapodnak.

Akár havas csúcsokat hódítasz meg, akár durva terepen navigálsz, vagy a nyári napsütésben sütkérezel, a Red Bull Spect Earle napszemüveg feldobja az élményeidet. Hagyd, hogy megbízható szövetségeseddé váljon az adrenalintól fűtött kalandok hajszolásában. Fogd a szemüveged még ma, és élvezd az izgalmakat!

Specifikációk

Arc méret:
One Size

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro