Boldog Valentin-napot
Termékek megjelenítése  -  Kattints ide
×
Menü

Egyedi Roller Tervező

Tervezd Meg Saját Rollered Itt És most

Egyedi roller tervezőnk mindig is nagy sikernek örvendett. Ennek okán kezdtünk el 2017 közepe óta még több extra erőforrást a roller tervezőnk fejlesztésére, frissítésére és optimalizálására szánni.

A több milliárdnyi különböző lehetséges kombináció mellett, az új roller tervező egy egyedi grafikus megjelenítéssel is rendelkezik, ami lehetővé teszi számodra, hogy végig lásd a roller design-t a teljes tervezési folyamat során. Nyomon követheted, hogy hogyan kel életre az új rollered, miközben a különböző alkatrészek specifikációit, mint például színét, súlyát és árát csekkolod.

Gyakran ajánlunk különleges akciókat és ajándék termékeket azok számára, akik az a roller tervezőnkön keresztül vásárolják meg egyedi rollerjüket. Szóval, néha nézz rá az oldalunkra és csekkold le különleges akcióinkat.

Az Egyedi Roller Tervező Tulajdonságai

Roller tervező eszközünk lehetővé teszi számodra, hogy megtervezd a saját rollered, anélkül, hogy azt neked kelljen összeszerelni, arról ugyanis a szakértőink gondoskodnak majd. Emelett nyugodt lehetsz, hogy minden, a roller tervező egyes lépéseiben kiválasztott alkatrész kompatibilis egymással. A piacon található legjobb márkák széles választékával rendelkezünk, tehát megvan rá a lehetőséged, hogy úgy tervezd meg a saját rollered, hogy az teljes mértékben passzoljon hozzád.

Ha a roller tervező nélkül próbálod meg megépíteni az egyedi rollered, akkor az általában egy igen időigényes folyamat lesz. Először is, minden alkatrészt külön ki kell választanod és leellenőrizned, hogy kompatibilisek egymással. Aztán, előfordulhat, hogy néhány alkatrészt különböző boltokból kell beszerezned és legvégül, valakinek össze is kell szerelnie. Ennek a folyamatnak talán az egyetlen előnye, hogy saját kezűleg teheted egyedivé a rollered és pontosan úgy szerelheted össze, ahogyan akarod.

Hogyan Építsd Meg a Saját Rollered?

Ezzel a roller tervezővel nagyon könnyűvé válik az egyedi rollered megálmodása. Minden egyes alkatrész kiválasztása után eléd tárul azon alkatrészek listája, amelyek kompatibilisek az előzőleg kiválasztott elemekkel. Amikor rákattintasz egy alkatrészre, látni fogod az összes releváns specifikációt: súly, ár, szín, stb. Ezzel egyidőben, látni fogod a rollered aktuális teljes árát, miközben újabb és újabb alkatrészeket választasz ki, így biztosra mehetsz, hogy nem léped át a rolleredre szánt keretet.

Figyelem:

  • Azon roller alkatrészek, melyek általad vagy szakértőink által be lettek építve, nem téríthetőek vissza.
  • Ha különböző márkájú alkatrészeket választasz, gyakran speciális szakértelmet igényel a megfelelő összeszerelésük. Ezentúl, lehetséges, hogy további alkatrészek szükségesek az adott márkájú alkatrészek összepasszintásához. Ezeket az extra munkafolyamatokat és alkatrészeket nem számoljuk fel. A leggyakoribb probléma e-téren az SCS kompresszió választásánál adódik.

Oszd Meg Barátaiddal Egyedi Freestyle Rollered A Facebookon

Miután végeztél a rollered megtervezésével, nem kell addig várnod, hogy pár napon belül megérkezzen az áhított roller, ahhoz, hogy megmutasd a barátaidnak. Az egyedi roller tervezőnk rendelkezik egy “Megosztás” gombbal is, mely lehetővé teszi számodra, hogy feltedd a megtervezett rollered Facebookra, hogy mindenki lássa.

Már csak egy dolog maradt hátra: vigyázz, tervezz, kész, rajt!

Egy korábban kiválasztott alkatrész megváltoztatása eltávolíthat egy vagy több alkatrészt
amit korábban választottál, inkompatibilitás miatt.


Folytatás
SkatePro
Adatvédelmi szabályzat Sütik Felhasználási feltételek