×
Menü

Nova 290 3x110 Trinity Frames

Új
1 szett
Mennyiség
1 szett
2 szett
3 szett
4 szett
5 szett
6 szett
7 szett
8 szett
9 szett
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Köszöntsd a Powerslide Nova 290 3x110 Trinity keretet, az egyszerűség és a robusztusság megtestesítőjét a városi gördeszkázás világában. A kiváló minőségű, könnyű 6061-es alumíniumötvözetből készült keretek a precizitás mesterei, a sebességet, csúszásokat és ugrásokat páratlan könnyedséggel kezelik.

Kivételes teljesítményük titka a szabadalmaztatott TRINITY 3 pontos rögzítési rendszerben rejlik. Ez az ötletes kialakítás egy olyan erőháromszöget alkot, amely páratlan erőátvitelt biztosít, miközben hatékonyan elnyeli a rezgéseket, ami sima és kényelmes utazást eredményez. A hárompontos rendszer olyan csatornát hoz létre, amely közelebb hozza a kerekeket a bakancshoz, kivételes stabilitással és irányíthatósággal fokozva a korcsolyázás élményét.

A 290 mm hosszúsággal és a 3x110 mm-es lapos kerékkonfigurációval a Nova vázak a sebesség és a manőverezhetőség tökéletes keverékét nyújtják a városi freeride korcsolyázáshoz. Készülj fel a sima, gyors gurulásra, és élvezd a szabadságot a gyors, precíz fordulókhoz és a hosszú, élvezetes csúszások végrehajtásához.

A Powerslide Nova 290 3x110 Trinity vázak az egyszerűség kecsességét jelentik egyetlen csomagban, rendelje meg a sajátját, mielőtt elfogynak.

Specifikációk

Kerékátmérő:
110mm
Keret típusa:
3 kerekű
Váz anyaga:
Alumínium
Tengelytáv:
290mm
Maximum kerékátmérő:
110mm
Rögzítés:
Trinity
Ajánlott:
Freestyle korcsolya, Edzőkorcsolya

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro