×
Menü

Skateboard Wheels and Trucks Package

Termékleírás

Készen állsz arra, hogy egy vadonatúj felszereléssel az utcára lépj? A gördeszka kerék és teherautó csomagunk lehetőséget ad arra, hogy kombináld és összeállítsd a tökéletes járgányodat. Akár tapasztalt gördeszkás vagy, akár csak most kezded, mi mindent tudunk neked. Csomagunk kiváló minőségű gördeszka teherautókat, gördeszka kerekeket és gördeszka csapágyakat tartalmaz, így bármilyen terepen megállod a helyed.

De ez még nem minden! A csomagodhoz gördeszka hardvereket és emelkedőbetéteket is adhatsz, hogy a járgányodnak extra magasságot és stabilitást adj. És ha igazán meg akarod mutatni a képességeidet, csak dobj fel egy beteg komplett gördeszka szerszámot, hogy a deszkádat csúcsformában tartsd.

A legjobb rész? Nem kell az egész várost végigvadásznod a szükséges alkatrészekért - csak keverd össze itt, és mi mindent elküldünk neked, amire szükséged van ahhoz, hogy kigurulj a felhajtótérből a gördeszkás paradicsomodba. Szóval mire vársz még, gördeszkás? Itt az ideje, hogy a beállításaidat a helyükre tegyük, és szíved szerint shreddelj!

Ó, és említettük már, hogy komoly pénzt és időt spórolhatsz, ha csomagban vásárolod meg a felszerelésedet? Szeretjük, ha ügyfeleink boldogok, a deszkáikon és a pénztárcájuk tele van készpénzzel!

Összes megjelenítése

vélemény   (26)

Ez a felület nagyon hasznos, hogy véletlenül se felejts el semmit ha komplett deszkát akarsz összerakni vagy több alkatrészt rendelsz. Sokszor spórolni is lehet vele.
Scherer Gábor (Budapest)
2024.01.29
Értékelés: 5 az 5-ből!
very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
2021.11.15
Értékelés: 5 az 5-ből!
Top Ware und Preis!
Daniel Sollacher (Unterwössen)
2024.03.09
Értékelés: 5 az 5-ből!
Tolles set und rabatte
James Pham (Basel)
2024.01.15
Értékelés: 4 az 5-ből!
Skatepro-Setangebote stellen sich als tolle Angebote heraus und sind in allen erdenklichen Kombinationen erhältlich - eine tolle Idee und feine Art den Kunden nochmal etwas Gutes zu bieten! DANKE!
Dominik F. (Groß-Enzersdorf)
2023.07.31
Értékelés: 5 az 5-ből!
Das Set ist SUPER und man spart da durch gut Kohle und habe ich so noch nirgends im Internet gefunden/gesehen!! Empfehlungen gehen raus vom Sk8dude
Oliver Neubauer (Hochdonn)
2023.02.14
Értékelés: 5 az 5-ből!
Schneller, zuverlässiger Versand. Alles wie beschrieben, Ware top.
Benni J. (Hagen)
2021.09.08
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 26 vélemény megjelenítése
SkatePro