×
Menü

Skateboard Wheels and Bearings Package

Termékleírás

A gördeszkakerék- és csapágycsomagunk a tökéletes kombináció azoknak a versenyzőknek, akik prémium minőségű alkatrészekkel szeretnék frissíteni a járgányukat. Testre szabhatod beállításaidat és gurulhatsz stílusosan a kedvenc kerekeid és csapágyaid kombinálásával és összepárosításával a legjobb márkák széles választékából. Mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy deszkád sima, gyors és készen álljon a shreddelésre.

A következőket kapod:

  • Kerekek: A gördeszkakerekek választéka különböző méretek, formák és keménységűek, hogy minden rider preferenciájának megfeleljen. Akár utcai, parkos vagy cirkálós gördeszkát szeretnél, nálunk megtalálod a tökéletes kerekeket, hogy gurulj.
  • Csapágyak: Nagy sebességű precíziós csapágyaink úgy vannak megépítve, hogy ellenálljanak a legkeményebb tekeréseknek is. Kiváló tartósságukkal és sima gördülésükkel a következő szintre emelik a korcsolyázást.
  • Korcsolya szerszám (opcionális): Egészítse ki csomagját multifunkcionális korcsolyaszerszámunkkal. Húzza meg a teherautókat, állítsa be a kerekeket, és javítsa meg az útközben felmerülő problémákat. Ez minden korcsolyázó szerszámosládájában kötelező darab.

Miért érdemes megvenni a csomagot? Nemcsak pénzt takaríthatsz meg a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest, de élvezheted a kényelmet is, hogy minden szükséges dolog egyetlen egyszerű vásárlással elérhető. Mondj búcsút a kompatibilis alkatrészek vadászatával járó gondoknak, és köszöntsd a sima és stílusos járgányt.

Összes megjelenítése

vélemény   (27)

I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
2022.01.31
Értékelés: 5 az 5-ből!
Für einen Standart-Satz zum wechseln, eine Möglichkeit.
Axel Knauff (Oelde)
2023.11.15
Értékelés: 3 az 5-ből!
Top
Martin L. (Neu-Ulm)
2023.03.21
Értékelés: 5 az 5-ből!
sieht klasse aus
Axel H. (Esslingen)
2022.01.29
Értékelés: 5 az 5-ből!
Bin zufrieden
Marie K. (Richterswil)
2021.10.18
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 27 vélemény megjelenítése
SkatePro