×
Menü

Skateboard Deck and Wheels Package

Termékleírás

A gördeszka fedélzet és kerekek csomagunk kiváló minőségű alkatrészeket egyesít a sima és stílusos utazás érdekében. Hozzon létre egy egyedi összeállítást a saját stílusához legjobban illő deszkafedélzet és griptape kiválasztásával.

Négy nagy teljesítményű gördeszkakerékkel és egy praktikus gördeszkás szerszámmal is kiegészítheted a felszerelésedet.

Testre szabhatod deszkádat a minták és méretek széles választékával, és a tökéletes illeszkedést prémium minőségű griptape-jeink választékával biztosíthatod. Válogass a négykerekű csomagok választékából, a kezdőknek valótól a profi szintig. A tartós korcsolyaszerszám garantálja a könnyű beállításokat és javításokat útközben.

Élvezze a kényelmet, hogy minden, amire szüksége van, egy csomagban van. Spórolj időt, fáradságot és pénzt a gördeszka deszka fedélzet és kerekek csomagunkkal, amely tökéletes választás minden szintű rider számára, aki álmai setupját szeretné összeállítani. Fogd a tiédet még ma, és készülj fel a gurulásra!

Összes megjelenítése

vélemény   (23)

Ez a felület nagyon hasznos, hogy véletlenül se felejts el semmit ha komplett deszkát akarsz összerakni vagy több alkatrészt rendelsz. Sokszor spórolni is lehet vele.
Scherer Gábor (Budapest)
2024.01.29
Értékelés: 5 az 5-ből!
Fantastic deal!
T. Stephens (Truro)
2023.01.11
Értékelés: 5 az 5-ből!
Ya, very happy with this combo...
Ciarrai Hyslop (Cork)
2023.01.05
Értékelés: 5 az 5-ből!
These Packages are great value for money , even if you’re just buying spares or trying out setups without setting up a whole new board
Karl H. (Balbriggan)
2022.12.13
Értékelés: 5 az 5-ből!
Tolle Preise
James Pham (Basel)
2024.01.15
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 23 vélemény megjelenítése
SkatePro