×
Menü

Gonzalez Buddies Gördeszka Lap

1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Készülj fel a stílusos shreddelésre a Flip Gonzalez Buddies gördeszka deszkával a Flip-től! Ez a profi minőségű fedélzet tökéletes választás a középhaladó és haladó gördeszkásoknak, akik a következő szintre szeretnék emelni a gördeszkázást.

A kiváló minőségű juharfából készült deszkát úgy építették, hogy ellenálljon a legkeményebb trükköknek és landolásoknak is. Szilárd szerkezete sima és stabil vezetést biztosít, így tökéletes utcai, parkos és átmeneti gördeszkázáshoz. A klasszikus popsicle formával rendelkező Flip Gonzalez Buddies deck kiegyensúlyozott és sokoldalú teljesítményt nyújt.

A 31,5 hüvelyk hosszúságú, 14 hüvelykes tengelytávval rendelkező deszka bőséges lábteret és kényelmes tartást biztosít a különböző méretű riderek számára. A mérsékelten homorú kialakítás lehetővé teszi a láb pontos elhelyezését és irányítását, így tökéletes a technikai trükkökhöz és szaltókhoz. Emellett a popsicle forma kiegyensúlyozott érzetet biztosít, ami tökéletes mind az utcai, mind a parkos shreddinghez. A fix fedélzet színei egy kis személyes stílust adnak a motorozáshoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a griptape nem tartozéka ennek a decknek, így a saját stílusának és vezetési preferenciáinak megfelelő griptape-et adhat hozzá. A Flip Gonzalez Buddies gördeszka fedélzettel a Flip-től magabiztosan és stílusosan fogod az utcákat járni.

Specifikációk

Lap szélessége:
8" (20.3cm)
Lap hossza:
31.5" (80cm)
Tengelytáv:
14" (35.6cm)
Orr hossza:
6.81"
Far hossza:
6.62"
Lap anyaga:
Juharfa
Lap színei:
Különböző színű felső borítólemez, Fix Színek
Griptape:
Nem tartalmazza

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro