×
Menü

Cruiser Board Package

Termékleírás

A városban való cirkálás gyerekjáték, ha a tökéletes felszereléssel rendelkezel, miért ne könnyítenéd meg a dolgodat, és szerezd be a Cruiser Board csomagot? Ezzel a nagyszerű ajánlattal egy komplett cruiser gördeszkával és egy gördeszkás sisakkal megépítheted a saját gördeszkás paradicsomodat. Válassz, és állítsd össze a stílusodnak megfelelő összeállítást.

A Cruiser Board csomag a következőket tartalmazza:

  • Teljes cruiser gördeszka: Szerezz egy kiváló minőségű cruiser gördeszkát, amely tökéletes a carvinghoz és a városban való cirkáláshoz.
  • Gördeszkás sisak: Védd a fejed egy gördeszkás sisakkal, amely megfelel minden biztonsági előírásnak, és különböző színekben és stílusokban kapható.
  • Választható: Adj a csomaghoz egy gördeszkás szerszámot. A gördeszka szerszámmal könnyedén beállíthatod és javíthatod gördeszkádat útközben.
  • Opcionális: Egészítse ki a biztonsági felszerelését egy sor protektorral, beleértve a térd-, könyök- és csuklóvédőket. Tartsa magát védve tetőtől talpig.

A Cruiser Board csomag megvásárlásával nemcsak pénzt takaríthatsz meg, hanem élvezheted a kényelmet is, hogy minden gördeszkázáshoz szükséges kelléked egy helyen van. Ráadásul a választható kiegészítőkkel a csomagot a saját igényeidhez igazíthatod. Szóval szerezd be a Cruiser Board csomagot még ma, és kezdj el stílusosan gördülni!

Összes megjelenítése

SkatePro