×
Menü

Kids Ice Skate Package

Termékleírás

A tökéletes korcsolyacsomagot keresi, hogy a gyerekek a jégen csúszhassanak? Ne keressen tovább, mint a Gyerek korcsolya csomagunk! Gondosan válogatott korcsolyázási alapanyagaink mindent biztosítanak, amire a kis korcsolyázóknak szükségük van ahhoz, hogy magabiztosan és stílusosan lépjenek a jégpályára.

A Gyerek korcsolyacsomag a következőket tartalmazza:

  • Gyermek korcsolya: Korcsolyáinkat úgy terveztük, hogy optimális alátámasztást és kényelmet biztosítsanak a fiatal lábak számára, így biztosítva a sima és élvezetes korcsolyázás élményét.
  • Korcsolyavédők: Megvédi gyermeke korcsolyáját a csorbulásoktól és karcolásoktól, így hosszabb ideig tart és jobban teljesít.
  • (Opcionális) Gyermek korcsolyasisak: A biztonság az első! Kiváló minőségű sisakjaink kivételes védelmet nyújtanak, hogy a fiatal korcsolyázó feje biztonságban legyen.
  • (Választható) Gyermek védőkészlet: Az ütések elnyelésére és a sérülés kockázatának csökkentésére tervezett védőkészleteink térdvédőket, könyökvédőket és csuklóvédőket tartalmaznak a teljes biztonság érdekében.

A Gyermek korcsolyacsomagunkkal kombinálhatod és összeállíthatod a gyermeked korcsolyázási igényeinek megfelelő tökéletes kombinációt. Válasszon a különböző színes és stílusos minták közül, hogy megfeleljen egyedi személyiségüknek.

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (1 vélemény)

SkatePro