A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

Enbo Duo Adjustable Girls Inline Skates

Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A Tempish Enbo Duo állítható inline korcsolya tökéletes azoknak a gyerekeknek, akik egész évben szeretnék élvezni a korcsolyázás örömét. Speciális kettős szerkezetüknek köszönhetően ezek a korcsolyák néhány egyszerű beállítással könnyen átalakíthatók jégkorcsolyából inline korcsolyává.

Ezek a korcsolyák -20°C-ig rugalmas vázzal rendelkeznek, így tökéletesen alkalmasak a hideg időjárásban való korcsolyázásra. A puha, gyorsan száradó bélés biztosítja a kényelmet, míg az anatómiailag formázott belső bakancs és a külső műanyag váz kiváló tartást biztosít. Ezek a korcsolyák funkcionális felépítésüknek és anatómiailag kialakított formájuknak köszönhetően nagyon alkalmasak kezdő korcsolyázók számára.

Az Enbo Duo állítható korcsolya kényelmes méretbeállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést a gyermek lábának növekedésével. Az egyszerű és biztonságos tépőzáras pánt helyettesíti a fűzőket, így a korcsolya gyorsan és egyszerűen fel- és levehető. A további biztonság érdekében a korcsolya hátulján található fényvisszaverő részek növelik a láthatóságot gyenge fényviszonyok között.

Specifikációk

Állítható méretű cipő:
Igen
Cipő/Héj:
Puha
Cipő anyaga:
Műanyag
Bélés tulajdonságai:
Beépített
Bélés anyaga:
Nylon
Záródás:
Powerstrap, Csat
Szár:
Magas oldalsó támasz, Beépített hordozóhurok

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro