×
Menü

Scooter Refresher Package

Termékleírás

Testre szabhatja profi robogóját a Scooter Refresher csomagunkkal! Válassza ki kedvenc robogóalkatrészeit, hogy új külsőt adjon robogójának, és javítsa trükkjeit.

Ez a csomag a következőket tartalmazza:

  • Stunt robogó kerekek: Egy nagy teljesítményű kerekekből álló készlet, amely megadja neked a szükséges előnyt ahhoz, hogy új magasságokba emeld a motorozásodat.
  • Stunt robogó markolatok: Egy készlet kényelmes, csúszásmentes markolat, amely segít, hogy a kezed a kormányon maradjon, bármilyen őrültséget is csinálsz.
  • Stunt scooter griptape (opcionális): Egy lap kiváló minőségű griptape, amely rögzíti a lábadat, miközben száguldozol.
  • Kendama (opcionális): Egy klasszikus ügyességi játék, amely tökéletes a szem-kéz koordináció és az egyensúly gyakorlására - ráadásul egyszerűen csak szórakoztató!

Ez a csomag tökéletes módja annak, hogy személyre szabd a robogódat, és a következő szintre emeld a motorozásodat. Akár kezdő, akár tapasztalt profi vagy, a Scooter Refresher csomag egy nagyszerű ajánlat néhány minőségi robogóalkatrészre, mindezt egy kényelmes csomagban. Ne hagyd ki ezt a csodálatos ajánlatot! Rendelje meg a Scooter Refresher csomagot még ma!

Összes megjelenítése

vélemény   (11)

Super
Nicole maier (Neustadt am Rübenberge)
2023.09.13
Értékelés: 5 az 5-ből!
👌👌👌👌
Daniel Küchenmeister (Dresden)
2023.06.28
Értékelés: 5 az 5-ből!
Super
Ewelina Szacillo (Hamburg Allermöhe)
2023.04.28
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 11 vélemény megjelenítése
SkatePro