×
Menü

Tony Hawk Skateboard Package

Termékleírás

Utazz úgy, mint a legendás Tony Hawk a Tony Hawk gördeszka csomaggal. A kifejezetten a kis ripperek számára tervezett Tony Hawk gyerek gördeszka az egyik legnépszerűbb választás a gyerekek körében, és most itt fantasztikus áron kapható.

Tony Hawk gördeszka csomagunk a következőket tartalmazza:

  • Tony Hawk gyerek komplett gördeszka: A szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkező komplett gördeszka azonnal bevetésre kész.
  • Tony Hawk gyerek gördeszka párnák: A biztonság az első! Ezek a tartós és védő párnák biztosítják, hogy a kisgyermeked biztonságban és magabiztosan haladjon gördeszkázási képességeivel.
  • SkatePro gördeszka eszköz (opcionális): Egészítse ki a csomagot a többcélú SkatePro korcsolyaszerszámmal, amely tökéletes társ a gyors és könnyed beállításokhoz útközben.

Ne hagyja ki ezt a hihetetlen lehetőséget, hogy felszerelje gyermekét, és kezdődhessenek a gördeszkás kalandok. Rendeld meg még ma a Tony Hawk gördeszka csomagot, és nyisd meg a gördeszkázás legendás világát.

Összes megjelenítése

vélemény   (4)

Super Set
Andreas O. (Salzburg)
2023.04.04
Értékelés: 5 az 5-ből!
Ist alles super gekommt produkt genal gleich wie in foto ich hab eifach leider eine fehler gemacht hab ich zu knap nummer kauft aber nur hell ist knap sons die rest ok
Cao sara (Boningen)
2021.10.20
Értékelés: 4 az 5-ből!
Válasz SkatePro-tól:  Hey Cao,

danke für dein Feedback.

Schade, dass deine Bestellung nicht perfekt passt. Du kannst Produkte von Skatepro ohne Gebrauchsspuren innerhalb von 365 Tagen zurückschicken.

Es kann immer mal vorkommen, dass man sich mit der Größe verschätzt - daher bieten wir unseren Kunden diese Option an.

Wir wünschen dir noch einen schönen Tag! 😎

//Svenja
Mind a 4 vélemény megjelenítése
SkatePro