×
Menü

Skateboard Package Kids

Termékleírás

Szeretné gyermekét rávenni a gördeszkázásra? Akkor ne keress tovább, mint a Gyerek gördeszka csomagunk! Ez a mindenre kiterjedő csomag mindent tartalmaz, amire gyermekednek szüksége van ahhoz, hogy elkezdjen gördeszkázni, beleértve egy komplett gyerek gördeszkát, egy sisakot és egy könyök-, csukló- és térdvédő párnát. A csomaghoz egy gördeszkaszerszámot is adhatsz, hogy gyermeked új járgánya mindig kiváló állapotban legyen.

Íme, mit tartalmaz a gyerek gördeszka csomag:

  • Komplett gyermek gördeszka: Kiváló minőségű gyermek gördeszkáink tökéletesek kezdőknek, és többféle színben és stílusban kaphatók.
  • Sisak: Sisakjainkat úgy terveztük, hogy gyermeke biztonságban legyen gördeszkázás közben, és megfelelnek a legújabb biztonsági előírásoknak.
  • Védőbetétek: Könyök-, csukló- és térdvédő párnáink kiváló védelmet nyújtanak az esések és sérülések ellen.
  • Korcsolya szerszám (opcionális): A korcsolyaszerszámunkkal gyermeke könnyedén beállíthatja a gördeszkáját a saját ízlése szerint, és elvégezheti az alapvető karbantartást.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gyermeke elinduljon a gördeszkázás útján! Rendelje meg még ma a Gyerek gördeszka csomagunkat, és kezdődhet a móka!

Összes megjelenítése

vélemény   (7)

Alles gut!
Anton Gänger (Wien, Landstraße)
2023.04.09
Értékelés: 5 az 5-ből!
Perfekt die Twins haben sich gefreut 😊👍
Fabio Mancini (Höxter)
2022.12.13
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 7 vélemény megjelenítése
SkatePro