×
Menü

Griptape 3 Pack

Termékleírás

Szerezze meg a tökéletes tapadást a 3 csomag Griptape csomaggal és az ingyenes MOB Griptape Cleanerrel!

Griptape csomagunk tökéletes módja annak, hogy gördeszkádat személyre szabd és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Válassz három kiváló minőségű griptape-ünk közül, hogy a stílus és a tapadás tökéletes kombinációját kapd. Akár tapasztalt gördeszkás vagy, akár csak most kezded, ez a csomag mindenkinek tartogat valamit.

És a tetejébe még egy ingyenes MOB Griptape Cleanert is adunk hozzá, hogy a griptape-ed kifogástalan állapotban maradjon. Ez a tisztító könnyen eltávolítja a szennyeződéseket, a koszt és a viaszlerakódásokat, így a griptape hosszabb ideig maradhat tapadós és friss.

Ne hagyd ki ezt a csodálatos ajánlatot! Szerezd meg a 3 csomag Griptape csomagot az ingyenes MOB Griptape Cleanerrel még ma, és emeld korcsolyázásodat a következő szintre.

Összes megjelenítése

vélemény   (14)

Great value
Karl H. (Balbriggan)
2023.04.17
Értékelés: 5 az 5-ből!
Gutes angebot
Jonas Schuler (Hitzkirch)
2023.03.16
Értékelés: 5 az 5-ből!
Für jemanden der so wie ich mehrere Skateboards hat und viel am basteln ist und mehrere Grip-Tapes benötigt kann ich dieses Grip-Tape-Set auch wärmsten weiter empfehlen! Da man auch hier wieder gut und gerne Geld spart!! ...meint der Sk8dude ;o}
Oliver Neubauer (Hochdonn)
2023.02.14
Értékelés: 5 az 5-ből!
qwe
Dorian Wenzel (Berlin)
2023.01.07
Értékelés: 5 az 5-ből!
Weltklasse.
Klaus-Peter Schiemann (Altenholz)
2022.02.28
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 14 vélemény megjelenítése
SkatePro