×
Menü

Shaper Lovelace Surfskate

Új
1 db
Mennyiség
1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db
7 db
8 db
9 db
10+
Kosárba
  Mentés későbbre
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Arbor Shaper Lovelace Surfskate

Az Arbor Shaper Lovelace Surfskate carvingra, pumpálásra és az utcákon való szlalomozásra készült. Ez a nagyteljesítményű surfskate a szárazföldön nyújtja a tökéletes hullámlovaglás élményét. A klasszikus pin tail formával, Carver CX teherautókkal és Arbor Abec 7 csapágyakkal kombinálva az Arbor Shaper Lovelace páratlan egyensúlyt, kontrollt és mozgékonyságot biztosít kezdőknek és tapasztalt ridereknek egyaránt.

A legfinomabb kanadai juharból készült, 7 rétegű fedélzetet sima és érzékeny utazásra tervezték. Az Arbor környezetvédelem iránti elkötelezettségét mutatja, hogy fenntarthatóan beszerzett és felelősségteljesen kitermelt anyagokat használ. Az anyagok és a konstrukció egyedi keverékével az Arbor Shaper Lovelace erős, tartós és garantáltan megbirkózik minden utcai szörfös kalandoddal.

Az Arbor Shaper Lovelace Carver C7 teherautókkal és 66 mm-es 78A kerekekkel érkezik; egy optimális beállítás a szörfözés érzését a lehető legjobban utánzó szörfözéshez. Emellett a kissé szélesebb, 10 hüvelykes szélességnek köszönhetően a lovas maximális stabilitást és kontrollt kap anélkül, hogy a manőverezhetőséget feláldozná.

Specifikációk

Lap anyaga:
Kanadai Juhar, 7-réteg
Tengelytáv:
17" (43.2cm)
Lap Hossza:
32" (81.3cm)
Lap Szélessége:
10" (25.5cm)
Lap jellemzői:
Pin tail
Kerék keménysége:
78A
Kerék átmérője:
66mm
Függő típusa:
Carving
Stílus:
Carving

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro