Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
1 = 1 Húsvéti Kampány  -  Kattints ide
×
Menü
Now

Brigade Snowboard Bindings

1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

A(z) Now Brigade egy pár freestyle stílushoz való snowboard kötés ami megfelelő középhaladók és haladók számára. Ha kedveled a trükköket a snowboardodon, ezek a Now kötések nagyszerű választást jelentenek. Miután a bakancsod a kötésbe csúsztatod, biztonságosan meghúzhatod a pántokat. A magas támasztékú kötés remek támogatást és stabilitást nyújt a lejtőkön, akár az éles kanyarokon nagy sebességeknél. A standard 4x4 és 2x2-es rögzítési rendszerrel többféle pozíciót beállítására van lehetőséged, a személyes preferenciáidnak megfelelően. Ha szeretnéd, hogy végtelen sok pozíciót be tudj állítani, lehetséges a Channel rögzítőrendszerrel felszerelni ezeket a kötéseket.

  • A Flushcup technológia egy olyan kivitelezés, ahol a támaszték és a sarokrész egy vonalban vannak, a közvetlen energiaátadás elérése érdekében a kötés és bakancs között.
  • A 30% üvegszállal megerősített Hanger 2.0 Nylon konstrukció biztosítja a deszka rugalmasságát a merev I-Beam falaknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a hatékony energiaáramlást a deszka szélére.
  • A SEIVA bokaszíjak fröccsöntött EVA habbal készültek, ami elkerüli a varrások és ragasztó használatát.
  • A 3D Contour lábujjszíj remek tapadást biztosít és hőre formázható, és mind a lábujjakon, mint a bakancs orrán használható.
  • Minimalista kialakítású pánt, ami lehetővé teszi hogy a kötések rögzítését biztosító pántok ne kerüljenek az utadba, egy speciális mechanizmus segítségével.
  • A PA66-GF csat karok nylonból és üvegszálból készülnek, így könnyűek és nagyon erősek.
  • Extra rugalmas, alacsony profilú, kompatibilis az összes NOW hangerrel.
  • Az FM Highback egy minimalista dizájn, gyárilag 10°-kal elfordított, hogy kövesse a lábad szögét, oldalsó bevásággal a torziós rugalmasság érdekében.

Specifikációk

Flex:
Közepes
Extra Funkciók:
Flushcup Technology, Hanger 2.0 Nylon Reinforced With 30% Glass Fi, Sieva Ankle Straps, 3D Contour Toe Straps, Hinge Connector, Pa66-Gf Buckle Levers, Highcup Compatibility, Fm Highback, SkateTech, Bushings
Kötési rendszer:
Strap in
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), Channels, 2 x 4
Ügyességi szint:
Középhaladó, Haladó
Stílus:
Freestyle
Hi Back magassága:
Magas
Nem:
Férfi, Unisex
Évjárat:
23/24

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

Ugyan ettól a márkától

SkatePro