×
Menü
Now

The Collab Snowboard Bindings

Siess! Csak 1 darab van raktáron
1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Vedd meg csomagban

Kapcsolódó termékek:

Vedd meg csomagban

Termékleírás

Ismerd meg a Now The Collab Snowboard kötéseket, a tökéletes társakat az all-mountain és freestyle kalandokhoz a havas lejtőkön. Ezek az uniszex kötések minden nemű, középhaladó rider számára készültek, és a teljesítmény, a kényelem és a stílus tökéletes keverékét kínálják.

A közepes flexszel felszerelt The Collab kötések érzékeny és megbocsátó utazást biztosítanak, lehetővé téve, hogy könnyedén fejleszthesd a képességeidet. A 100% Tool-Less Adjustments funkciónak köszönhetően a kötések testreszabása gyerekjáték, így útközben is gond nélkül finomhangolhatja beállításait.

Ezek a kötések a Now Snowboard Bindings innovatív Flushcup technológiáját mutatják be, amely zökkenőmentesen integrálja az alaplapot a highbackkel, biztosítva a maximális energiaátvitelt és kontrollt. Emellett a SkateTech funkció fokozza a reakciókészséget és a stabilitást, így minden kanyar és landolás könnyedén megy.

A standard (4x4) és csatornás rögzítési rendszerekkel egyaránt kompatibilis The Collab Bindings sokoldalúságot kínál, hogy megfeleljen a snowboard beállítási preferenciáinak. A tartós konstrukciónak és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ezek a kötések úgy készültek, hogy ellenálljanak a hegyek viszontagságainak, és szezonról szezonra tovább száguldozhass.

Tapasztald meg a teljesítmény és a stílus tökéletes egyensúlyát a Now The Collab snowboard kötésekkel. Ezeket a kötéseket úgy tervezték, hogy emeljék a snowboardozás élményét, kényelmet, kontrollt és sokoldalúságot biztosítva minden hegyi kalandodhoz.

Specifikációk

Flex:
Közepes
Extra Funkciók:
100% Tool-Less Adjustments, Flushcup Technology, SkateTech
Kötési rendszer:
Strap in
Kötés rögzítése:
Standard (4x4), Channels
Ügyességi szint:
Középhaladó
Stílus:
All Mountain, Freestyle
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Évjárat:
23/24

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro