A termék elfogyott, de lehetséges, hogy újra lesz raktáron. A szállítási idő ismeretlen. Mutass hasonló termékeket
×
Menü

The Konsburgh Ski Socks

Elfogyott. Nem szállítható.
Amikor a termék újra raktáron van, küldünk egy e-mailt

Népszerű termékek

Termékleírás

Tapasztald meg a kényelem és a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a Feel360 és Infiknit technológiával ellátott Mid Cushion zokninkkal, amely páratlan hasznossági lökést ad tevékenységeid során.

Infiknit™ technológiánkat a tartósság érdekében terveztük. Soha nem szakad, soha nem szakad - arra készült, hogy ellenálljon a legkeményebb kihívásoknak is. Ha mégis sikerülne a végsőkig feszítened, és szakadással találkoznál, mi gondoskodunk rólad.

TÖKÉLETESEN A TÖKÉLETESEN TÖKÉLETESEN TÖKÉLETESEN A térd alatt tökéletesen illeszkedő zokni a teljes alsó lábszárat befedi, így maximális fedést és támogatást nyújt.

A zokni teljes hosszában mérsékelt párnázás biztosítja a biztonságos illeszkedést, fokozott ütésvédelemmel.

NYLON BLEND 48% nejlon, 27% poliészter, 23% merinógyapjú és 2% elasztán keverékéből készült a tartósság és a kényelem tökéletes kombinációja érdekében.

CHANNELED AIR CUSHIONING Élvezze a fokozott légáramlást a Channeled Air Cushioning párnázással, amely biztosítja, hogy a lába minden tevékenység során könnyedén lélegezzen.

ENGINEERED ANKLE PROTECTION A mi Engineered Ankle Protectionünk megvédi a lábadat a bosszantó cipősúrlódástól, extra kényelmet és támogatást nyújtva.

PERFORMANCE CUSHIONING A Performance Cushioning ütésvédelemre és kényelemre tervezve, a Performance Cushioning gondoskodik arról, hogy a támasztás kompromisszumai nélkül haladj előre.

PERFORMANCE MESH A Performance Mesh segítségével maximalizálja a légáramlást és a légáteresztő képességet, így hűvös és kényelmes marad minden kalandod során.

Specifikációk

Anyag:
Merino Wool
Nem:
Férfi, Női, Unisex

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

SkatePro