×
Menü

Kore 105 All Mountain Síléc

(1)
1 pár
Mennyiség
1 pár
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Ingyenes szállítás ezzel a termékkel
Szállítás 3-4 munkanap
365 napos árucsere

Ugyan ettól a márkától

Termékleírás

A Head Kore 105 ideális választás haladó síelők számára. Ezek a sílécek fa, carbon és graphene maggal rendelkeznek. Ha egy hosszú élettartamú sílécet keresel, akkor a fa mag a tökéletes választás. A belsejükben lévő hozzáadott szén carbon jobb visszapattanást és extra tartósságot biztosít a síléceknek. Ezenkívül a konstrukcióhoz hozzáadott grafén javítja a sílécek erőátadását.

Ez a síléc camber és csőr és far rocker profillal rendelkezik, ami stabilitást és jó éltartást biztosít, ráadásul a szörfös stílust segít nagy hóban is könnyen fordulni. Közepes, 17.8m -es rádiusszal egy sokoldalú sílécet kapsz, jó kanyarindítással és jó iránnyíthatósággal akár nagy sebességnél is.

  • Ezek a Head tervezett sílécek, 105mm derékkal tökéletesek a pályán kívül, bár a lejtőkön is remekül lehet velük szórakozni

Specifikációk

Szélesség:
135/105/125 mm
Derék szélessége:
105mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Freeride
Ügyességi szint:
Haladó
Rádiusz:
17.8m
Súly - páronként:
3500g
Mag anyaga:
Fa, Carbon, Graphene
Profil:
Camber, Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Nem:
Férfi, Női, Unisex
Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Ich habe zum zweiten Mal bei Skate Pro eingekauft, da ich bei meinem letzten Einlauf sehr positive Erfahrungen mit einem Umtauach gemacht habe. Der Costumer Support war unglaublich hilfsbereit und ein Umtausch war in drei Tagen komplett abgewickelt, inclusive neuer Lieferung. Auch diesesmal lief alles sehr schnell und perfect ab. Mit Sicherheit werde ich Bei Skate Pro wieder einkaufen. Fünf Sterne.
Sascha Maximilian Diestelmann (Leiferde)
2019.04.29
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro