×
Menü

Wetsuit Package

Termékleírás

Frissítse szörffelszerelését prémium Wetsuit csomagunkkal! Ez a teljes csomag mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy egész évben szörfözhess, függetlenül a víz hőmérsékletétől. A legjobb márkákból készült, ebben a csomagban található búvárruha, csizma, kesztyű és kapucni gondoskodik a kényelemről és a legjobb teljesítményedről.

  • Kiváló minőségű búvárruha: Maradj meleg és védett ezekkel a csúcsminőségű búvárruhákkal, amelyeket úgy készítettek, hogy a végső rugalmasságot, kényelmet és tartósságot biztosítsák.
  • Neoprén csizma: Tartsa a lábát melegen és kényelmesen, amíg a vízben van ezekkel a búvárruha csizmákkal.
  • Neoprén kesztyű (opcionális): Védje kezeit a hidegtől ezekkel a meleg és rugalmas neoprén kesztyűkkel. Ezek a kesztyűk tökéletesen alkalmasak arra, hogy a szörfdeszkán tartsa a fogást még a hűvös vízben is.
  • Neoprén kapucni (opcionális): Maradj melegen tetőtől talpig ezekkel a neoprén kapucnikkal. Úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak, és lehetővé teszik, hogy mindenféle zavaró tényező nélkül élvezhesd a szörfözést.
  • Szörfzsák (opcionális): Ezekkel a tartós szörfzsákokkal könnyedén szállíthatod deszkádat és kiegészítőidet a strandra.

Szerezd be a búvárruha csomagodat még ma, és élvezd a szörfözést kényelmesen és stílusosan egész évben!

Összes megjelenítése

SkatePro