×
Menü

20" BMX Freestyle Package

Termékleírás

Stílusosan szeretnél az utcára menni? Ne keress tovább, mint a 20"-os BMX Freestyle csomagunk, a tökéletes kezdő szett minden feltörekvő versenyzőnek, vagy annak, akinek egy új, komplett BMX-re van szüksége!

A BMX Freestyle csomagunk mindent tartalmaz, amire a fenegyerekednek szüksége van a kezdéshez, és tartalmazza a csúcsminőségű 20" freestyle BMX kerékpárunkat, amelyet freestyle vázzal terveztek, hogy ellenálljon a legextrémebb trükköknek is. Vedd be a szomszédságot és sajátítsd el a képességeidet!

Csomagajánlatunkhoz egy pár erős térdvédő és könyökvédő is jár, így szeretteid biztonságban lesznek a karcolásoktól még a legmerészebb mutatványok közben is. A kiváló tapadásra és a hólyagok elleni védelemre tervezett lovaglókesztyűvel kiegészítve ez a szett mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a magabiztos fellépéshez.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megszerezd a tökéletes BMX freestyle csomagot. A csomagban található összes alapvető elemmel készen állsz majd arra, hogy az utcákon közlekedj, és pillanatok alatt a következő szintre emeld a motorozásodat!

Összes megjelenítése

Specifikációk

BMX stílus:
Freestyle BMX
Kerékátmérő:
20"
Backsweep:
Igen
Kerékpár típus:
Park, Utcai
Készségszint:
Kezdő, Középhaladó
Giroszkóprendszert tartalmaz:
No
Összeszerelés:
Részben összeszerelt
Ajánlott:
12 éves kortól

vélemény   (8)

Alles SUPER
Munir Siljak (Frenkendorf)
2021.09.15
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 8 vélemény megjelenítése
SkatePro