×
Menü

Freeride Ski Binding and Mounting

Termékleírás

Készen állsz arra, hogy friss, új freeride felszereléssel indulj a lejtőkre? Ne keressen tovább, mint a Freeride síléc és kötés csomagunk! Ezzel a csomaggal szabadon összeállíthatod a saját ideális beállításaidat, a választott freeride sílécekkel és kötésekkel.

  • Freeride sílécek: Freeride sílécválasztékunkat a kalandvágyóknak terveztük, akik szeretnek a kitaposott ösvényen kívül felfedezni. Ezek a sílécek kiválóan teljesítenek a mély porban és a változatos terepen, így nyújtva a tökéletes porhavas síelés élményét.
  • Kötések: Síkötés-kollekciónk kézzel válogatott, hogy tökéletesen kiegészítse freeride síléceinket. Kötéseink állíthatóak és kompatibilisek a különböző bakancs talpnormákkal, biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítva minden síelő számára.

A freeride csomag kiegészítéseként sílécei szállításának megkönnyítése érdekében síléctáskát is kínálunk. Emellett egy INGYENES SkatePro nyakmelegítővel is kiegészítheted, hogy a sípályán is kellemesen érezd magad!

A további kényelem érdekében felár ellenében professzionális szerelési szolgáltatásokat kínálunk. Tapasztalt technikusaink gondoskodnak arról, hogy kötéseid helyesen és biztonságosan legyenek felszerelve, így biztosítva számodra a nyugalmat és a lehető legjobb teljesítményt a havon.

Miért érdemes freeride sícsomagot vásárolni? Ha a Freeride síléc és kötés csomagunkat választja, nem csak pénzt takarít meg a tételek egyenkénti megvásárlásához képest, de élvezheti a kényelmet is, hogy felszerelése tökéletesen össze van hangolva és készen áll az akcióra. A csúcsminőségű termékek és opcionális kiegészítők gondosan összeállított választékával mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy freeride síelését a következő szintre emelje.

Összes megjelenítése

Specifikációk

Kötés:
Nem tartalmazza

vélemény   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
2023.05.10
Értékelés: 5 az 5-ből!
SkatePro