×
Menü

Anima Birdie Freeride Síléc

1 db
Mennyiség
1 db
Elérhető korlátozott mennyiségben.
Kosárba
  Mentés későbbre
Szállítás 3-5 munkanap
365 napos árucsere

Kapcsolódó termékek:

Termékleírás

Készülj fel a hegyek meghódítására a Black Crows Anima Birdie Freeride síléccel, amely a tökéletes társ a pályán kívüli kalandokhoz!

A haladó női síelők számára tervezett sílécek tele vannak élvonalbeli tulajdonságokkal, amelyek új magasságokba emelik a síelés élményét. A sokoldalú, 115 mm-es derékszélességgel az Anima Birdie tökéletes egyensúlyt teremt a mély porban való lebegés és a keményre taposott lejtőkön való élkontroll között.

Ezek a kivételes sílécek prémium minőségű anyagok, többek között karbon, üvegszál, kevlár és nyárfa keverékéből készültek, ami hihetetlenül könnyű, mégis tartós konstrukciót eredményez. A karbon és a kevlár kivételes szilárdságot és reakciókészséget biztosít, míg a nyárfa mag sima és nedves futást biztosít még a legnehezebb körülmények között is.

Az Anima Birdie Freeride síléc modern tip és tail rocker profillal rendelkezik, amely könnyed lebegést biztosít a porban és fokozott manőverezhetőséget a szűk helyeken. A 19 m-es sugár lehetővé teszi a sima és kontrollált fordulókat, így ezek a sílécek tökéletesen alkalmasak a legkülönbözőbb terepek leküzdésére, a meredek csúszdáktól a nyílt bowlingokig.

A Black Crows aprólékosan megtervezte ezeket a síléceket ABS oldalfalakkal, amelyek kivételes éltartást és erőátvitelt biztosítanak. Ez a konstrukció pontos irányíthatóságot és stabilitást garantál, még jeges lejtőkön is.

A Black Crows Anima Birdie Freeride síléc igazi gyöngyszem az igényes női síelők számára, akik a teljesítmény, a sokoldalúság és a stílus tökéletes keverékét keresik. Ezek a sílécek nem csak egy felszerelés, hanem kapu a végtelen kalandokhoz és felejthetetlen pillanatokhoz a sípályákon.

Specifikációk

Évjárat:
23/24
Szélesség:
144/115/134 mm
Derék szélessége:
115mm
Legjobb felhasználás:
All Mountain, Túra
Ügyességi szint:
Haladó
Rádiusz:
19m
Súly - páronként:
2150g
Mag anyaga:
Carbon, Üveggyapot, Kevlár, Nyárfa
Profil:
Rocker Orr és Vég
Kötés:
Nem tartalmazza
Extra tulajdonságok:
ABS sidewalls
Nem:
Női

Népszerű termékek

Összes megjelenítése

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

SkatePro