×
Menü

Snowboard Binding and Mounting

Termékleírás

Új felszereléssel szeretnél a lejtőkön száguldozni? A Snowboard és kötés csomagunk tökéletes módja annak, hogy mindent megkapj, amire szükséged van a lejtőkön való elinduláshoz. Keverje össze kedvenc snowboardját a legnépszerűbb márkáinkból, és párosítsa azt olyan kötésekkel, amelyek kiváló teljesítményt és stabilitást biztosítanak.

Tegye teljessé snowboard felszerelését opcionális extráinkkal. Adj hozzá egy snowboard táskát, hogy a felszerelésed védve legyen szállítás közben, és ne feledkezz meg a nyakvédőről sem, hogy melegen tartson a hűvös hegyi napokon. Akár úgy döntesz, hogy személyre szabod a felszerelésedet, akár egy komplett felszerelést választasz, pénzt takaríthatsz meg, ha a snowboardodat és a kötéseket a Snowboard és kötés csomagunkban csomagolod össze!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy hozzájusson a legújabb snowboard felszerelésekhez. Snowboard és kötés csomagunk a minőség, a teljesítmény és a megfizethetőség tökéletes kombinációját kínálja. Készülj fel a snowboardos kalandok epikus szezonjára - szerezd meg a tiédet még ma!

És ne felejtsd el hozzáadni a Binding Mounting-szervizt, ha szeretnéd, hogy szakértőink felszereljék neked a kötéseket.

Összes megjelenítése

Specifikációk

Kötés:
Tartalmazza

vélemény   (2)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (2 vélemény)

SkatePro