A termék elfogyott, és várhatóan NEM lesz újra raktáron. Mutass hasonló termékeket
×
Menü
CCM

Super Tacks AS1 Jégkorong Korcsolya

(1)
Videó
Videó
Elfogyott. Nem szállítható.
Mutass hasonló termékeket

Népszerű termékek

Termékleírás

A CCM Super Tacks AS1 korcsolya a magas szintű játékosok számára készült, és egy csomó fejlett technológiával rendelkezik.

Kezdve a tetejétől - A szabadalmaztatott Mono Frame 360 nagyszerű anatómiai illeszkedést biztosít az egyrészes kialakításnak köszönhetően, amely a kétrészeshez képest növeli a teljes bakancs érintkezési felületét. Más szóval, az egyrészes kialakításnak köszönhetően úgy érzi, jobban kapcsolódik a bakancshoz.

Maga a bakancs erős karbon kompozit anyagból készült, amely igazán merev, és minden lépésnél kiváló erőátvitelt biztosít. Az ennél a modellnél használt talp továbbfejlesztett sarokrésszel rendelkezik, ami még simábbá teszi az energiaátvitelt.

A merev és hőre alakítható maghoz TotalDri anyagból készült bélés tartozik. Ha ehhez hozzáadjuk a csizma alján található extra szellőzőnyílást, akkor elég jó esély van arra, hogy a lábad közel száraz marad a játék során.

A Super Tacks AS1 a Tritech Flex nyelvvel rendelkezik. Ez a nyelv megvéd a fűzőcsípések ellen, és lehetővé teszi az előre irányuló hajlítást, amire néhány játékos nagyon vágyik. Jól párnázott a jobb kényelem és védelem érdekében.

A tartó és a futó az SB4.0 és a Speedblade Black anyagból áll. A tartós SB4.0 tartó megnövelt támadási szöggel rendelkezik, ami jobb lépéseket és kanyarodást biztosít. A fekete Speedblade agresszív megjelenésű oxidbevonatot kapott, amely meghosszabbított él élettartamot és extra korrózióállóságot biztosít.

Hővel alakítható a testreszabott illeszkedés érdekében

Annak ellenére, hogy megemelték a negyed csomag magasságát és még több technológiát adtak ezekhez a magas szintű korcsolyákhoz, még mindig egy kicsit könnyebbek a tavalyi modellhez képest.

Figyelem! Mindig javasoljuk, hogy egy ilyen kaliberű korcsolyát a helyi jégkorongstadionban vagy egy helyi szakembernél éleztesse meg.

A CCM-mel kapcsolatos tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy a korcsolyákat a valódi cipőméretekhez igazított méretekkel listázzuk. Tehát, amikor új korcsolyát választasz magadnak, egyszerűen illeszd a jelenlegi cipőméretedhez.

A CCM saját átváltási táblázatot használ, és a termékdobozokat saját "EU-méretekkel" címkézte fel. Ez azt jelenti, hogy a doboz nagy valószínűséggel nem fog megfelelni az Ön által kiválasztott méretnek, ezért kérjük, hogy próbálja fel a korcsolyát, mielőtt visszaküldi.

Specifikációk

Bélés tulajdonságai:
Beépített, Anatómiailag formált
Cserélhető él:
Igen
Cipő anyaga:
Composite
Bélés anyaga:
Mikroszálas
Cipő/Héj:
Kemény
Záródás:
Fűző
Súly:
768g
Szár:
V-Cut, Mid-cut
Él anyaga:
Rozsdamentes acél
Korcsolya élezés:
Nem szükséges
Fogak:
Nem

UGYANETTŐL A MÁRKÁTÓL

Összes megjelenítése

vélemény   (1)

Nincsenek magyar nyelvű termékértékelések. Olvass véleményeket más nyelveken. (1 vélemény)

SkatePro