×
Menü

Skateboard Package

Termékleírás

Gördeszka csomag - A tökéletes csomag a gördeszka szerelmeseinek! A gördeszka csomag mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy elkezdj gördeszkázni - vagy hogy a következő szintre emeld a tudásodat. Minden gördeszkánkat teljesen összeszereltük, és kiváló minőségű alkatrészekkel szállítjuk a zökkenőmentes gördeszkázás érdekében.

Több gördeszka márka közül választhatsz. Komplett gördeszkákat kínálunk minden szintre - a kezdőktől a profikig. És a legjobb az egészben, hogy a komplett gördeszkák választékában rengeteg menő grafika közül választhatsz.

A gördeszkával együtt a gördeszka csomag megvásárlásakor a következő termékeket kapod:

  • Sisak: Védd a fejed egy kiváló minőségű, minden biztonsági előírásnak megfelelő sisakkal. Különböző színek és minták állnak rendelkezésre, így megtalálhatod a személyiségednek és stílusodnak megfelelő sisakot.
  • Védőkészlet: Védőkészleteink térd-, könyök- és csuklóvédőket tartalmaznak, hogy megóvjanak az ütésektől és zúzódásoktól, miközben tanulsz vagy új trükköket próbálsz ki.
  • Gördeszkás szerszám (opcionális): A gördeszkás eszköz minden gördeszkás számára elengedhetetlen. Segítségével beállíthatod a teherautóidat, kicserélheted a kerekeidet, és egyéb karbantartási feladatokat is elvégezhetsz. Korcsolyaszerszámaink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú élettartamra készültek.
Összes megjelenítése

vélemény   (10)

Nagyon kedvező ár.
Zoltán Kocsis (Vác)
2022.04.20
Értékelés: 5 az 5-ből!
Super Angebot
Robert Huber (Wiener Neustadt)
2023.09.12
Értékelés: 5 az 5-ből!
Sehr schnelle Lieferung. Alles perfekt. Gerne wieder.
Livia von Rotz (Attinghausen)
2022.01.10
Értékelés: 5 az 5-ből!
Mind a 10 vélemény megjelenítése
SkatePro